Νέο GS 310 κυβικών!

Νέο GS 310 κυβικών!

maxresdefault (1)

Η ΒΜW επιβεβαίωσε την δημιουργία ενός νέου adventure μοντέλου, το οποίο θα βασίζεται στον κινητήρα του G310R και θα αποτελέσει το αντίπαλο δέος του-επίσης αναμενόμενου- KTM Adventure 390!

Αναβρασμός επικρατεί στις ευρωπαϊκές εταιρείες μοτοσικλετών. Ο Phil Horton, διευθυντής της BMW Μ. Βρετανίας, αποκάλυψε τα σχέδια της εταιρείας για ένα mini-GS μοντέλο, που θα βασίζεται στο G310R. 
4912_17959_large
 
Συγκεκριμένα, ο Phil Horton δήλωσε: «Θα έρθουν πολλά νέα μοντέλα, και ελπίζουμε στην κυκλοφορία ενός μοντέλου σε στυλ GS με βάση το G310R, για το 2017. Πιστεύουμε ότι ένα τέτοιο μοντέλο έχει προοπτικές στην αγορά» 
 
Με την ΚΤΜ να φέρεται ότι εργάζεται πυρετωδώς πάνω σε ένα Adventure μοντέλο με κινητήρα 390 κ.εκ., η BMW κάνει μια αποφασιστική κίνηση και πυροδοτεί τον ανταγωνισμό στα μοντέλα με μικρότερο κυβισμό, τα οποία απευθύνονται και στους κατόχους διπλώματος Α2! 
 
Μέσα στα άλλα νέα μοντέλα τα οποία ετοιμάζεται να παρουσιάσει η BMW, αναμένεται και η κυκλοφορία μιας «ντυμένης» έκδοσης του G310R, το οποίο θα φέρει πλήρες fairing και θα είναι έτοιμο για χρήση ακόμα και σε πίστα! 
BMW_GS_310
πηγή: www.mototriti.gr