Κοπή πίτας 2017
Αγαπητά μέλη και φίλοι της Λέσχης,
η 19η Πανελλήνια συγκέντρωση μας θα γίνει στο μαγευτικό Ναύπλιο από 3 έως 5 Φεβρουαρίου 2017!
Η διαμονή μας και όλες οι εκδηλώσεις θα γίνουν σε ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία του Νομού στο Ξενοδοχείο Αμαλία Ναυπλίου!
ΤΙΜΕΣ :
Classic μονόκλινο δωμάτιο με ημιδιατροφή και φόρους 80.- Ευρω ανά διανυκτέρευση
Classic δίκλινο δωμάτιο με ημιδιατροφή και φόρους 100.- Ευρω ανά διανυκτέρευση
Classic τρίκλινο δωμάτιο με ημιδιατροφή και φόρους 130.- Ευρω ανά διανυκτέρευση
Classic τετράκλινο δωμάτιο με ημιδιατροφή και φόρους 150.- Ευρω ανά διανυκτέρευση
**Πολιτική χρέωσης παιδιών :
Ένα παιδί έως 6 ετών στο δωμάτιο των γονιών – Δωρεάν
Δύο παιδιά έως 6 ετών στο δωμάτιο των γονιών – Χρέωση τρίκλινου
Δύο παιδιά πάνω 6 ετών στο δωμάτιο των γονιών – Χρέωση τρίκλινου (σε περιπτώση 4 κρεβατίων είναι χρέωση τετράκλινου)
Δύο ή Τρία παιδιά σε διαφορετικό δωμάτιο από αυτό των γονιών – Χρέωση επιπλέων δωματίου 80.- Ευρώ (περιορισμένος αριθμός δωματιών)
Σε περίπτωση συμμετοχής ατόμων μόνο στο party του Σαββάτου, το κόστος θα είναι 30- Ευρώ
Δηλώσεις συμμετοχής, με καταβολή αντιτίμου δωματίου στον υπεύθυνο του εκδρομικού κ. Σπύρο Καψοκαβάδη ( 6944665125) και Κυριαζή Παναγιώτη ( 6947010101).
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητα στην κράτηση των δωματίων λόγω περιορισμένου αριθμού. Τελική ημερομηνία κρατήσεων, εφόσον υπάρχει ακόμα διαθεσιμότητα, Κυριακή 15/1/2017.
Θα πρέπει στη τράπεζα ως δικαιολογία να αναφέρεται : ΒΜW – και το όνομα του συμμετέχοντα (Προσοχή…να αναφέρεται το όνομα της κράτησης και όχι συζύγου ή συγκάτοικου!)
ALPHA BANK SA
Λογαριασμός No: 209 00 2320 000980
IBAN: GR 90 0140 2090 2090 0232 0000 980
Swift Code: CR BA GR AA XXX Με την επωνυμία: ΑΜΑΛΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ Α.Ε.
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Αριθμός Λογαριασμού : 104-471258 72
IBAN : GR76 0110 1040 000 1044 7125 872
Swift Code : ETHN GR AA Επωνυμία : ΑΜΑΛΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ & ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ Α.Ε
ενδεικτικό buffet
Αρτοσκευασματα
Ντακάκια κρητικά
Κουβέρ λευκό
Κουβέρ ολικής
Σαλατες
Ελληνική σαλάτα
Πολίτικη σαλάτα
Πράσινη σαλάτα με κρεμμυδάκι και άνηθο
Πατατοσαλάτα με τραγανό μπέικον, μουστάρδα και μαϊντανό
Δροσερά φύλλα σαλάτας με μανούρι, λιαστή τομάτα και vinaigrette από μηλόξυδο
Σπιτικό τζατζίκι
Φαρφάλες με τομάτα κονφί, μαύρες ελιές και vinaigrette από πέστο ρόκας
Φάβα με καραμελωμένα κρεμμύδια
Ζεστα εδεσματα
Μπριάμ με πιπεριά Φλωρίνης και μυρωδικά
Παστίτσιο
Φιλέτο πέρκας φούρνου με φρέσκια τομάτα και μυρωδικά (a la spetsiota)
Κοτόπουλο ψητό με δεντρολίβανο
Μοσχαρίσια μπιφτεκάκια σχάρας με λαδολέμονο
Μίνι χοιρινά σουβλάκια με πολύχρωμες πιπεριές και μικρές πιτούλες
Χοιρινό φρικασέ με άγρια χόρτα και σάλτσα λεμονιού
Πατάτες φούρνου με άγρια ρίγανη
Ρύζι με λαχανικά
ACTION
Ταλιατέλες με θαλασσινά σε σάλτσα φρέσκιας ντομάτας και μυρωδικών
Επιδόρπια
Ποικιλία από φρούτα εποχής (κομμένα και άκοπα )
Ποικιλία ελληνικών γλυκών (σαραγλάκι, μπακλαβαδάκι, καταϊφάκι)
Μους σοκολάτας με ξύσμα πορτοκαλιού
Τάρτα φρούτων (ακτινίδιο – ανανάς)
Crème Brulee
Παγωτό σε 2 γεύσεις
Αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης θα ανακοινωθεί προσεχώς…