Το Thessaloniki Moto Show χαρίζει μία ηλεκτρική μοτοσυκλέτα!

Το Thessaloniki Moto Show χαρίζει μία ηλεκτρική μοτοσυκλέτα!

Η ευκαιρία να κερδίσει ένας τυχερός μια πραγματική μοτοσυκλέτα με ηλεκτρικό κινητήρα είναι εδώ. Το μόνο που έχει να κάνει είναι να πάει στο Moto Show της Θεσσαλονίκης, που θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ από 18 έως και 20 Μαΐου. Η κλήρωση θα γίνει την Κυριακή 20/5 ώρα 20.00 και στο μεταξύ μπορείς και εσύ να δηλώσεις συμμετοχή από τώρα. Τον τρόπο με τον οποίο θα το κάνεις μπορείς να τον δεις εδώ.

Το Super Soco TC είναι το νέο μοντέλο της αυστραλo-γερμανικής εταιρείας Vmoto E-max, η οποία κατασκευάζει ηλεκτροκίνητα δίκυκλα από το 2004. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής, η καινοτόμα τεχνολογία και ο ευρωπαϊκός σχεδιασμός καθιστούν το Soco TC μοναδικό, ανεβάζοντας παράλληλα πολύ υψηλά τον πήχη στον τομέα της ηλεκτροκίνησης. Ο αλουμινένιος σκελετός, η upside-down ανάρτηση εμπρός, το μονό αμορτισέρ πίσω και οι 17άρηδες τροχοί παρέχουν εξαιρετική ποιότητα κύλισης, κάνοντάς το να κινείται άνετα και με ασφάλεια σε όλους τους δρόμους. Ακόμα και εκτός δρόμου.

Ο ηλεκτροκινητήρας του είναι κατασκευασμένος από την Bosch και αποδίδει 150Nm ροπής! Παρέχει στο δίκυκλο την απαιτούμενη δύναμη ώστε να μεταφέρει άνετα δύο αναβάτες ακόμα και στις πιο μεγάλες ανηφόρες, ενώ η τελική του ταχύτητα φτάνει τα 75km/h. Η αποσπώμενη μπαταρία λιθίου που διαθέτει είναι κατασκευασμένη από την Panasonic και η αυτονομία της φτάνει μέχρι τα 100 km με μόνο μία φόρτιση. Για τους πιο απαιτητικούς αναβάτες μπορεί να τοποθετηθεί και 2η μπαταρία, η οποία αυξάνει την αυτονομία στα 200km. Το Super Soco TC όμως έχει και πολλά άλλα μοναδικά χαρακτηριστικά. Όλα τα φωτιστικά του σώματα είναι τεχνολογίας LED, διαθέτει ψηφιακό ταχύμετρο πολλαπλών ενδείξεων, σύστημα συνδυασμένης πέδησης (CBS), τρία προγράμματα οδήγησης (Eco, Normal, Sport), ενεργοποιείται χωρίς κλειδί και ο συναγερμός του μπλοκάρει τον ηλεκτροκινητήρα ώστε να αποτρέπει την κλοπή.

Το σημαντικότερο χαρακτηριστικό του είναι ότι κάνει απόσβεση των χρημάτων αγοράς του, καθώς μπορεί να διανύσει τα 100 km με κόστος ρεύματος κάτω του 0,5 ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι είναι τουλάχιστον 10 φορές πιο οικονομικό στην καθημερινή χρήση σε σχέση με τα αντίστοιχα βενζινοκίνητα μοτοποδήλατα. Επίσης, δεν έχει προκαθορισμένα service και αναλώσιμα παρελκόμενα που αυξάνουν το κόστος συντήρησης.

Το Super Soco TC απαιτεί δίπλωμα μοτοποδηλάτου και παρέχεται με δύο χρόνια εγγύηση, η οποία καλύπτει την μπαταρία, τον ηλεκτροκινητήρα και το controller.

πηγή