Αναβάτης Ιούλιος 2018- Μάλαμας Ανάργυρος

Αναβάτης Ιούλιος 2018- Μάλαμας Ανάργυρος

Αγαπητοί φίλοι αναβάτες, φίλοι των δικύκλων, των μοτοσικλετιστών και εραστές της εμπειρίας, της περιπέτειας, του ταξιδιού. Παρόλο που είχα αρκετές μέρες να ψαχτώ και να σκεφτώ τι και πώς να γράψω ,λόγω εποχής – δουλεία, σχολεία, αθλητισμός – δεν είχα χρόνο να το κάνω. Τέλος πάντων με κάποιες φωτογραφίες και λίγες λέξεις θα διαμορφώσω το κείμενο.

Γνωρίζοντας τη λέσχη από το φίλο μου τον Γιώργο Μπενάρδο απ’όταν ήταν μέλος – τώρα ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ(30 χρόνια φίλοι γαρ και συνεχίζουμε ) ως φίλος για αρκετά χρόνια και ως μέλος τα τελευταία, πάντα με θεωρούσαν μέλος τα παιδιά, θα ‘θελα να σας ευχαριστήσω για την τιμή που μου κάνατε να με επιλέξετε αναβάτη Ιουλίου.

Στη σημασία της λέσχης, με την σοβαρότητα της ,με τις ιδιαιτερότητες της ,τους κανόνες της και πολλά άλλα ΟΛΟΙ ΜΑΣ είναι η λέσχη. Σ’αυτή τη βάση γνώρισα και γνωρίζω ανθρώπους  που έρχονται λόγω της μεγάλης τους  “αγάπη στους δύο τροχούς’’ και ειδικά στα BMW στη περιπτωσή μας!!

Όσο μπορώ συμμετέχω – προσπαθώ, βοηθάω για το καλύτερό της με σεβασμό. Διότι η εμπειρία, η γνώση, η ομαδικότητα με ανθρώπους που νοιάζονται, μόνο καλό κάνει σε όλους και στη λέσχη.

Ο Σπ. Καψοκαβάδης ,ο Γ.Μπενάρδος ,ο Π.Κυριαζής που ‘’τρέχουν’’ τη λέσχη οπου χρειάζονται οποιαδήποτε βοήθεια και στήριξη είμαι παρών!

Ο Νύκταρης, ο Παϊζάνης, ο Αρβανιτάκης, ο Καλλιγέρης, ο Παφίλης, και…και…και όλοι οι άλλοι και αυτοί που ήταν και είναι ακόμη και αυτοί που είναι τώρα.

Είπαμε : “Όλοι μας είναι η λέσχη”.

Από τις πρώτες συναντήσεις  του BMW club και μάλιστα BOXER!

Σην οδηγική μου Ιθάκη τη βρήκα το 1994-95 στη Γερμανία , ούτε Ιταλία (Ρώμη) , ούτε Αγγλία (Λονδίνο). Εκεί μου έκανε καλύτερα. Οδηγικά εδώ ήταν άντε να μη πω , αν και έχουν βελτιωθεί πολλά ,εξίσου πολλά είναι και τα παράδοξα που ‘’καίνε’’ αλλά μην αναφερθώ κι άλλο.

Μότο μου είναι το ‘’βενζίνα και φύγαμε ‘’ ναι χωρίς μίρλα και …και …και άσε μας ντε, όπως και το τι λέει μια ρόδα σε μια άλλη ‘’τσούλα μωρή τσούλα ‘’.

Έχω ένα GS1150, βέβαια πάντα BMW είχα (R25/3 & R 51/3). Έχω και εγώ κάποια χιλιόμετρα αλλά … ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ !!! ‘’ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΞΕΔΙΨΑΝΕ ΜΕ ΒΕΝΖΙΝΗ…ΟΙ ΡΟΔΕΣ ΜΕ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ’’ και εμείς ακόρεστα διψασμένοι…συνεχίζουμε!!! .

Ελπίζω να μη σας κούρασα. Σας εύχομαι υγεία και καλά χιλιόμετρα με μοτοσικλετιστικό εξοπλισμό. Ναι ! Ναι ! το έχετε ακούσει , ξαναδιαβάσει, αλλά η επανάληψη είναι μήτηρ πάσης μαθήσεως …

Και πάλι σας ευχαριστώ

Με εκτίμηση

ΜΑΛΑΜΑΣ ΑΝΑΡΓΤΡΟΣ (SILVER)

Υ.Γ. Α ρε Νύκταρη !!! χα, χα , χα.