3ο Τ.Τ. Ψυχικού

3ο Τ.Τ. Ψυχικού

Μετά τις δύο προηγούμενες μεγαλειώδους επιτυχίας αναβιώσεις, το Ελληνικό Μουσείο Μοτοσυκλέττας – Motorcycle Republik, ο Δήμος Ψυχικού και ο ΔΙΚΕΦΙΨ διοργανώνουν την Κυριακή, 4 Νοεμβρίου 2018 την 3η αναβίωση του ιστορικού αγώνα, που διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 1929, Tourist Trophy Ψυχικού (Τ.Τ. Ψυχικού).
Το κεντρικό σημείο συνάντησης θα είναι στην 1η πλατειά Ψυχικού ( Blue Bell) στις 9 το πρωί της 4ης Νοεμβρίου.
Ο στόχος μας και για φέτος είναι να μεταφέρουμε, όσο μπορούμε καλύτερα, το κλίμα της εποχής κάθε κατηγορίας των συμμετεχουσών μοτοσυκλεττών, που θα είναι εμπλουτισμένο με αρκετές παράλληλες εκδηλώσεις.
Η αναβίωση θα γίνει σύμφωνα με τον κανονισμό regularity της FIVA, ο ειδικός κανονισμός της εκδήλωσης θα ανακοινωθεί σύντομα.
Οι μοτοσυκλέτες που θα συμμετάσχουν* θα χωριστούν σε 3 κατηγορίες:
1. Μοτοσυκλέττες κατασκευασμένες έως το 1945
2. Μοτοσυκλέττες από το 1946 έως το 1968.
3. Μοτοσυκλέττες κατασκευασμένες από το 1969 έως το 1979.
Η εξαιρετικά επιτυχημένη εκδήλωση του 2016 με σχεδόν 60 συμμετέχοντες και περισσότερους από 3.000 θεατές και του 2017 με 84 συμμετέχοντες, απέσπασαν θετικότατα σχόλια από την TV, τα έντυπα και τα διαδικτυακά μέσα του ειδικού τύπου και όχι μόνο.
Ο σημαντικός αριθμός συμμετεχόντων και η συμμετοχή γνωστών Ελλήνων οδηγών αγώνων, μηχανικών και δημοσιογράφων των χρυσών δεκαετιών της μοτοσυκλέττας ‘60 & ‘70 στην 3η αναβίωση του Τ.Τ. Ψυχικού εγγυώνται την ποιότητα της εκδήλωσης.
Η εκδήλωση γίνεται υπό την αιγίδα της Ε.Ο.ΦΙΛΠΑ και της κοινότητας των Guzzisti Hellas. Ειδικά για φέτος, το 3ο Τ.Τ. Ψυχικού αποτελεί διεθνές γεγονός καταχωρημένο στο πρόγραμμα εκδηλώσεων της F.I.V.A. ως εθνικό γεγονός (Β Event) και προβάλλει την χώρα μας διεθνώς!
Η 3η αναβίωση του Τ.Τ. Ψυχικού είναι πια ένας μοτοσυκλεττιστικός αλλά και πολιτισμικός θεσμός, η μεγάλη γιορτή της μοτοσυκλέττας!!
4 Νοεμβρίου. Θα είμαστε όλοι εκεί!

Πληροφορίες – Συμμετοχές: info@motorcyclerepublic.org & στο τηλ. 6944 445666
*Λήξη συμμετοχών 25 Οκτωβρίου 2018 – περιορισμένες συμμετοχές.