Αναβάτης Δεκέμβριος 2018 – Κωσταντίνος Παπαδημητρίου

Αναβάτης Δεκέμβριος 2018 – Κωσταντίνος Παπαδημητρίου

Αγαπητοί φίλοι μοτοσυκλετιστές,

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για αυτή την τιμή που μου κάνετε δίνοντας μου τον τίτλο του Αναβάτη του μήνα για τον τελευταίο και πιο εορταστικό μήνα του έτους, τον Δεκέμβριο του 2018.

Ξεκινώντας τον χαιρετισμό μου, επιτρέψτε μου να κάνω μια μικρή αναδρομή στο παρελθόν σχετικά με την αγάπη μου για τους δυο τροχούς.

Άρχισα να οδηγώ από 15 χρονών καθώς απολάμβανα την αίσθηση ελευθερίας που ένιωθα πάνω στην μοτοσυκλέτα.

Μοντέλα μοτοσυκλέτας που είχα είναι τα παρακάτω:

  • Suzuki Address 50
  • Honda Astra Dream
  • Yamaha WR200
  • Honda SH 150
  • Honda Supra
  • Honda Leed

Και όλα αυτά είχαν σαν σκοπό την μετακίνηση μέσα στην πόλη φυσικά καθώς τα κυβικά τους ήταν λίγα αλλά δεν έλειψαν και οι εξαιρέσεις μεγάλων σχετικά ταξιδίων, πχ Καρπενήσι με παπί κτλ.(όταν είσαι νέος και βράζει το αίμα σου!!!)

Tα τελευταία χρόνια απόκτησα την BMW F 650 GS. Το μικρόβιο για την BMW το είχα κολήσει από ένα φιλαράκι μου που τότε είχε ένα F650 Funduro, να είναι καλά που με έκανε πολιτισμένο άνθρωπο…Λιακο, ευχαριστώ!

Και τότε άρχισαν όλα…

Από την στιγμή απόκτησης της BMW, εδώ και 3 χρόνια, μπορώ να πω ότι απολαμβάνω περισσότερο την οδηγική εμπειρία της μοτοσυκλέτας καθώς πλέον έχω μεγαλώσει ηλικιακά και αντιλαμβάνομαι την οδήγηση με διαφορετική οπτική.

Αυτό σημαίνει ότι μαζί με την ελευθερία που μου δίνει η μοτοσυκλέτα ταυτόχρονα αναζητώ και την ασφάλεια της οδήγησης.

Πλέον, η μοτοσυκλέτα αποτελεί το πιο όμορφο μέσο για να απολαύσω ένα ταξίδι όπως κι έκανα σε πρόσφατο ταξίδι στην γειτονική Ιταλία.

Με συντροφιά την γυναίκα μου, πραγματοποίησα το πρώτο μου μεγάλο ταξίδι με μοτοσυκλέτα, στην περιοχή της Τοσκάνης.

Πάνω στην μηχανή, είχαμε την δυνατότητα να απολαύσουμε και να αισθανθούμε κι εμείς σαν μέρος του υπέροχου τοπίου που απλωνόταν ολόγυρα μας.

Η επαφή με το περιβάλλον τοπίο, με την φύση και τα αξιοθέατα ήταν άμεση και αυτό είναι κάτι που μόνο όταν βρίσκεσαι πάνω σε μια μοτοσυκλέτα μπορείς να το απολαύσεις.

Σαν μέλος της λέσχης μας έχω αποκομίσει πολλές γνώσεις για την ασφαλή οδήγηση μέσω σεμιναρίων, εκδρομών κλπ.

Επίσης, ένα άλλο θετικό που αποκόμισα από την συμμετοχή μου ως μέλος της λέσχης μας, είναι οι παρέες και το κοινό ενδιαφέρον για τον καλό μοτοσυκλετισμό.

 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φίλους μου που με αγάπησαν και με εκτίμησαν από την πρώτη στιγμή και εύχομαι πάντα υγεία και πολλά χιλιόμετρα!!!

 

Υ.Γ. Καλή αρχή στο νέο μας Δ.Σ.

Με εκτίμηση,

Κώνσταντίνος  Παπαδημητρίου