Αναβάτης Μάρτιος 2020 – Κοτρώτσιος Χρήστος

Αναβάτης Μάρτιος 2020 – Κοτρώτσιος Χρήστος

Καλό μήνα!
Με μεγάλη μου τιμή και χαρά επιλέχθηκα αναβάτης του μήνα Μαρτίου, έναν μήνα ιδανικό για εμάς τους μοτοσικλετιστές καθώς με την αρχή της άνοιξης,ανοίγει ο καιρός και η διάθεση γίνεται όλο και καλύτερη.
Η σχέση μου με τις μηχανές ξεκίνησε από πολύ νωρίς , στα 16 μου, όταν ανοίξαμε μία οικογενειακή επιχείρηση ενοικίασης μοτοποδηλάτων και μοτοσυκλετών. 



Η αδυναμία για τα πιο μεγάλα κυβικά ξεκίνησε με την αγορά ενός  ΧΤ 500 και αργότερα ενός  XT 660 R. 
H μεγάλη μου επιθυμία όμως ήταν να αποκτήσω μία BMW GS, στην οποία πάντα με εντυπωσίαζε ο μεγάλος όγκος της και ο τύπου boxer κινητήρας της.



Αυτό έγινε πολύ αργότερα, καθώς ακολούθησε ο γάμος και η απόκτηση των παιδιών μου. 
Έχοντας πλέον δύο κόρες και ελάχιστο ελεύθερο χρόνο , η απόκτηση της μπέμπας μου έμοιαζε μακρινό όνειρο.
Όταν άρχισαν να ανεξαρτητοποιούνται,κατάλαβα πως ήρθε η ώρα για την απόκτηση της μηχανής που τόσο ήθελα.Σ΄αυτό με βοήθησε και η συμμετοχή μου στο σύλλογο μοτοσυκλέτας Κέρκυρας και οι γνωριμίες που έκανα εκεί.



Αγόρασα τελικά μία GS 1200 Adventure και μαζί με την γυναίκα μου ξεκινήσαμε τις βόλτες. Στην αρχή κοντινές αποστάσεις εντός νησιού και ύστερα σε πολλά μέρη της Ελλάδας. 
Η εγγραφή στον πανελλήνιο σύλλογο BMW δεν άργησε να γίνει, όταν τους ακολουθήσαμε σε μία κοπή πίτας. 
Ο πρόεδρος αλλά και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο, μας συμπεριφέρθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και από τότε τους ακολουθούμε πιστά όποτε μας δοθεί η ευκαιρία.

Με τιμά ιδιαίτερα το γεγονός ,ότι παρόλο το ελάχιστο χρονικό διάστημα που βρισκόμουν στο Σ.ΜΟ.ΚΕ. εκλέχθηκα πρόεδρος του,πριν από περίπου 2 χρόνια. 
Αυτό με κινητοποίησε ιδιαίτερα στο να ασχοληθώ περισσότερο με δράσεις σχετικά με τις μοτοσυκλέτες και να οργανώσω μαζί με το Δ.Σ.διάφορες εκδηλώσεις για τα μέλη του συλλόγου όπως σεμινάριο πρώτων βοηθειών από την ελληνική ομάδα διάσωσης, 
φιλανθρωπικές ενέργειες και φυσικά πολλά ταξίδια.
Η μηχανή για μένα δεν σημαίνει τίποτα άλλο παρά ταξίδια,εικόνες μοναδικές στιγμές και εμπειρίες , αλλά πάνω απ΄όλα  παραμένει να είναι μία μεγάλη μου αγάπη.
Εύχομαι σε όλα   τα μέλη του BMW RIDERS CLUB πολλές ασφαλείς βόλτες , γεμάτες χαρά !
Με εκτίμηση Χρήστος Κοτρώτσιος.