R18 Option 719

R18 Option 719

Στο τέλος του 2020 η BMW μάς παρουσίασε το νέο της μεγάλο cruiser το R18 και αμέσως μπήκε στο μάτι Το 719 είναι ένας εσωτερικός κωδικός της BMW για premium εξαρτήματα.πολλών ανταγωνιστών. Πρόκειται για μια εντυπωσιακή μοτοσικλέτα η οποία ήδη έχει γίνει η αγαπημένη των οίκων βελτίωσης καθώς προσφέρεται για να βάλεις τη δική σου πινελιά πάνω της.

Η BMW παρ΄ όλα αυτά δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και στον τομέα των αξεσουάρ παρουσιάζοντας μια νέα σειρά premium εξαρτημάτων για το R18. Η σειρά ονομάζεται Option 719 και αποτελεί μια γκάμα από πολύ εκλεπτυσμένα αξεσουάρ που θα εκτοξεύσουν αισθητικά τη μοτοσικλέτα.

Θερμαινόμενη σέλα με πολύ vintage αισθητική.
 

Τον Σεπτέμβριο του 2021 θα είναι διαθέσιμη η σειρά Option 719

Η γκάμα ξεκινάει με τον boxer κινητήρα των 1.800 κ.εκ. στον οποίο βρίσκουμε αλουμινένια καπάκια στις κεφαλές, προστατευτικά στις εισαγωγές και στο εμπρός μέρος. Οι γρίλιες για την κυκλοφορία του αέρα στο εμπρός μέρος του κινητήρα προέρχονται από τα αγωνιστικά dragster του προηγούμενου αιώνα με χρωμιωμένο το λογότυπο 719!

Οι τροχοί είναι έξι ακτίνων με ματ ασημί χρωματισμό και ματ μαύρο φινίρισμα. Η σέλα έχει ρετρό στιλ με ειδική ραφή και είναι θερμαινόμενη, ενώ ο χρωματισμός της μοτοσικλέτας είναι δίχρωμος με Galaxy Dust και Titanium Silver που θυμίζουν τη R90S της δεκαετίας του 1970. Μάλιστα το χρώμα, όταν το βλέπεις από διαφορετικές γωνίες, αλλάζει και δίνει μοβ, μπλε και πράσινες πινελιές, κάτι πολύ εντυπωσιακό. Η σειρά Option 719 θα είναι διαθέσιμη τον Σεπτέμβριο, όταν και θα έχουμε τον επίσημο τιμοκατάλογο των εξαρτημάτων.

Χρωμιωμένο καπάκι κεφαλής με το λογότυπο του Option 719.
Χρωμιωμένο καπάκι κεφαλής με το λογότυπο του Option 719.
Απίθανο φινίρισμα με χρωματισμό από το R90S του 1970.
Απίθανο φινίρισμα με χρωματισμό από το R90S του 1970.

Πηγή