20 Χρόνια Μοτοσικλετιστικού Ομίλου Λέρου

20 Χρόνια Μοτοσικλετιστικού Ομίλου Λέρου

Τα 20 Χρόνια Ζωής κλείνει ο Μοτοσικλετιστικός Όμιλος Λέρου ! 20 χρόνια μοναδικής προσφοράς  στην ενημέρωση για τους  κανόνες οδικής αγωγής και όχι μόνο αφού οι δράσεις του Ομίλου αποτελούν παράδειγμα για όλους μας διότι είναι  μοναδική πηγή προβολής του νησιού μας σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο !

Αυτή τη φορά τα μέλη του Μ.Ο. Λέρου είπαν να κάνουν κάτι ξεχωριστό και πραγματικά έκλεψαν τις εντυπώσεις!

Κάλεσαν να δείξει τις μοναδικές δεξιότητες του στον μηχανοκίνητο αθλητισμό τον 7 φορές πρωταθλητή Ελλάδας κ. Ελευθέριο Πίππο , ο οποίος μέσα από το trial show μάγεψε μικρούς και μεγάλους !

Ο Μ.Ο.Λέρου είχε και αρκετούς φίλους  προσκεκλημένους προκειμένου να γιορτάζουν όλοι μαζί τα 20 χρόνια ζωής και προσφοράς !

Καλεσμένος ο φίλος και οραματιστής του ομίλου κ. Σπύρος Καψοκαβάδης μαζί με τη σύζυγο του Μαρία όπου πριν πολλά χρόνια όταν βρέθηκε στη Λέρο ως διοικητής της ΥΝΤΕΛ, οραματίστηκε να δημιουργήσει έναν όμιλο που θα βοηθούσε τη νεολαία να μάθει πολλά αλλά και να βγει εκτός Λέρου με μοναδικό σκοπό την προβολή του νησιού σε όλη την Ελλάδα !

Η τοποθέτηση στη 12nisospress του κ. Καψοκαβάδη :

Ο επόμενος προσκεκλημένος του Μ.Ο.Λέρου είναι ένας άνθρωπος γνωστός στο πανελλήνιο για τις μηχανές αντίκες , ήταν αυτός που δημιούργησε με πολύ κόπο το πρώτο μουσείο στη Ελλάδα με μηχανές !

Πρόκειται για τον κ. Παναγιώτη Μαριολόπουλο ο οποίος μίλησε για τον Μ.Ο.Λέρου με μεγάλη συγκίνηση :

Λίγα λόγια για τον κ. Μαριολόπουλο :

Τρέλα και πάθος. Βασικά χαρακτηριστικά κάθε «ξένοιαστου καβαλάρη». Ο Παναγιώτης Μαριολόπουλος τα διαθέτει στον υπερθετικό βαθμό κι έτσι έφτιαξε το πρώτο Μουσείο Μοτοσικλέτας με σπάνια και εν λειτουργία «διαμάντια» σε δύο ρόδες.

 

Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Μετς, 100 σπάνιες μοτοσυκλέτες περιμένουν τους λάτρεις της δίτροχης κίνησης. Η πιο παλιά είναι του 1916.

Μηχανές του στρατού, ή μηχανάκια που φτιάχτηκαν στην Ελλάδα. Δίτροχες μηχανές που κατασκευάστηκαν σε ελάχιστα κομμάτια και που ο κ. Μαριολόπουλος έδωσε «μάχη» για να αποκτήσει μια από αυτές. «Οι μηχανές είναι τέχνη» μας είπε. Και έχουν τη δική τους ιστορία. Έτσι γεννήθηκε αυτό το μουσείο. Από την ανάγκη του να μοιραστεί την αγάπη, την τρέλα, το πάθος και τις ιστορίες που «διηγούνται» οι μηχανές.

Για τα 20 χρόνια Ζωής του Ομίλου μας μίλησε ο αντιπρόεδρος κ. Τάκης Φιλιππίδης :

 

Δείτε στιγμές από το trial show που οργάνωσε ο Μ.Ο.Λέρου και εκτέλεσε ο 7 φορές πρωταθλητής Ελλάδος στο trial κ. Ελεύθερος Πίππος :

Βίντεο και Φωτο :

   

  

ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΤΟ ΛΑΚΚΙ ΓΙΑ ΤΟ TRIAL SHOW ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΑΓΕΨΕ 

Πηγή