Αναβάτης Ιούλιος 2021 – Τζένη Παπαγεωργίου

Αναβάτης Ιούλιος 2021 – Τζένη Παπαγεωργίου

Με λένε Τζένη Παπαγεωργίου και αυτό το μήνα η Λέσχη μας επέλεξε για κάποιο λόγο να με επιλέξει ως αναβάτρια του μήνα !

Αν κι αρχικά θα έπρεπε να με χαρακτηρίσει ως συνεπιβάτη του μήνα αφού με έχετε γνωρίσει πάντα να συντροφεύω σε σχεδόν κάθε του έξοδο το σύζυγό μου Μάκη Μπακόπουλο, δέχομαι την τιμή που μου γίνεται αφενός γιατί τιμώ όλους εκείνους που κοπιάζουν για τη Λέσχη αφετέρου γιατί μέσα μου αισθάνομαι κι εγώ μοτοσικλετίστρια εφόσον επί σειρά αρκετών ετών ήμουν κι εγώ οδηγός σε μικρά βέβαια δίτροχα και τρίτροχα οχήματα αλλά δυστυχώς κανένα από αυτά BMW.

nor

Η μοίρα θέλησε ο άνδρας μου να είναι λάτρης των δύο τροχών και με γλυκό τρόπο χωρίς κι εγώ η ίδια να το έχω καταλάβει, να με έχει συμπαρασύρει στη λογική του «οι τέσσερις τροχοί μεταφέρουν το σώμα αλλά οι δύο τροχοί  ¨ταξιδεύουν¨ την ψυχή».

nor

Είναι αλήθεια σε κάθε μας ταξίδι, αν και δεν είμαι πιστεύω γκρινιάρα, του βγάζω το λάδι!

Μία με πονάει η μέση, μία με ζαλίζει η ζέστη, μία δεν μπορώ να ανασάνω μέσα από το κράνος, μία το ένα, μία το άλλο πάντα κάτι θα βρίσκω,, όταν όμως το ταξίδι τελειώσει πάντα με ικανοποίηση μιλάω για ό,τι ζήσαμε και ευχαριστηθήκαμε μαζί αφού η γλυκιά αίσθηση που μένει από τα χιλιόμετρα, την άμεση επικοινωνία με το περιβάλλον και τη φύση είναι έντονη.

Αυτός στη δουλειά του πρέπει να ντύνεται προσεκτικά και να είναι περιποιημένος ενώ εγώ από την άλλη με ένα τζινάκι ή με μία φόρμα είμαι ΟΚ.

Όταν λοιπόν πρέπει να έχουμε μία έξοδο για αναψυχή εγώ ζητάω καλό ντύσιμο και ξάπλα (αυτοκίνητο δηλαδή) ενώ αυτός θέλει να είναι ατημέλητος και χύμα (μηχανή δηλαδή). Εκεί είναι που ευτυχώς βρίσκουμε τις ισορροπίες μας και ενίοτε ο ένας υποχωρεί στην επιθυμία του άλλου.

Δεν κρύβω ότι σε κάθε μας δίτροχη εξόρμηση περνάω όμορφα αλλά μην του το πείτε γιατί θα «πιέσει» κι άλλο……

Έχουμε κάνει αρκετές βόλτες κοντινές και μακρινές, με ή χωρίς τη Λέσχη.

Όμως η σειρά, η τάξη, η επιλογή και η αυστηρότητα της Λέσχης για σωστό εξοπλισμό και κίνηση στους δρόμους εμπνέουν εμπιστοσύνη και ασφάλεια σε όλους, και περισσότερο εμάς τους συνεπιβάτες που δεν κρατάμε τιμόνι, ώστε να επιθυμεί κάποιος να ταξιδεύει όλο και πιο συχνά με το club. Με ικανοποίηση έχω μάθει ότι μέλη που δεν πληρούν τους όρους της Λέσχης βγαίνουν από αυτή από επιλογή του ΔΣ κι αυτό από μόνο του λέει πολλά για όλους εμάς που ακολουθούμε.

Έχω κάνει πολύ όμορφες γνωριμίες μέσα από τη Λέσχη μας κι όταν βρισκόμαστε μαζί σας αισθάνομαι όμορφα και άνετα. Ένας σημαντικός λόγος για να φέρνουμε και την κόρη μας όταν το επιθυμεί και η ίδια σε συγκεντρώσεις και βόλτες του club.

Θέλω κλείνοντας να ευχηθώ καλό μήνα, καλό Καλοκαίρι και καλές διακοπές σε όλα τα μέλη της λέσχης και να ευχαριστήσω τα Μέλη του ΔΣ και τον πρόεδρο Κο Μπενάρδο Γιώργο για την τιμή που μου έκαναν να με επιλέξουν αυτό το μήνα για τη στήλη της Λέσχης.