Με ρυθμιζόμενο ψαλίδι το νέο BMW S1000RR

Με ρυθμιζόμενο ψαλίδι το νέο BMW S1000RR

Η BMW θα προχωρήσει σε μικρές, αλλά ουσιαστικές αλλαγές για το νέο της superbike μοντέλο S1000RR για το 2022. Η πανίσχυρη μοτοσικλέτα με τον απίθανο εξοπλισμό έρχεται για τη νέα χρονιά με νέα χρώματα και μικρές αλλαγές σε κινητήρα και ηλεκτρονικά.

Η σημαντικότερη όμως αλλαγή έρχεται από το πλαίσιο και το ψαλίδι το οποίο πλέον είναι ίδιο με το μοντέλο M της εταιρείας. Αυτό σημαίνει ότι το νέο S1000RR θα έχει ρυθμιζόμενο σημείο τοποθέτησης του ψαλιδιού και ρυθμιζόμενο ύψος του πίσω μέρους της μοτοσικλέτας.

Το ψαλίδι έχει το "μπανάνα" κομμάτι από την κάτω μεριά, όπως στο superbike μοντέλο.
Το ψαλίδι έχει το “μπανάνα” κομμάτι από την κάτω μεριά, όπως στο superbike μοντέλο.

Ρυθμιζόμενο πλαίσιο και ψαλίδι με τεχνολογία WSBK

Το σύστημα προέρχεται απευθείας από το κορυφαίο M1000RR το οποίο χρησιμοποιεί το ψαλίδι και το πλαίσιο από τη μοτοσικλέτα που αγωνίζεται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike. Ακόμα μια αλλαγή έχουμε στον εξοπλισμό με το πακέτο Sport να μετονομάζεται σε Dynamic για ακόμα μεγαλύτερη γκάμα και αναβάθμιση της μοτοσικλέτας.

Στα χρώματα, η πιο… καυτή έκδοση είναι η μαύρη η οποία δίνει μια εκπληκτική αίσθηση δυναμισμού στο superbike των Βαυαρών. Αυτό που μένει να δούμε είναι αν η S1000RR της επόμενης χρονιάς θα έρχεται και με τη M χαρτογράφηση του κινητήρα η οποία θα ανεβάζει την ισχύ στους 212 ίππους!

Μικρές αναβαθμίσεις στα ηλεκτρονικά και στις αναρτήσεις περιμένουμε για το 2022 από την BMW.
Μικρές αναβαθμίσεις στα ηλεκτρονικά και στις αναρτήσεις περιμένουμε για το 2022 από την BMW.

Πηγή