Η BMW σπάει τα ρεκόρ πωλήσεων το ένα μετά το άλλο

Η BMW σπάει τα ρεκόρ πωλήσεων το ένα μετά το άλλο

Η BMW ανακοίνωσε και επίσημα, τα στοιχεία πωλήσεών της για το δεύτερο τρίμηνο του 2021, σημειώνοντας ρεκόρ πωλήσεων.

Το πρώτο εξάμηνο του 2021, η BMW Motorrad παρέδωσε 107,610 μοτοσυκλέτες και σκούτερ, σημειώνοντας αύξηση +40.3% ως προς το πρώτο μισό του 2020.

Η ραγδαία άνοδος πωλήσεων το πρώτο μισό του 2021 δίνει στην BMW αέρα πρωτιάς αλλα και ρεκόρ πωλήσεων σε σχέση με τους υπόλοιπους κατασκευαστές πριν ακόμα τελειώσει η χρονιά.

Η BMW υπογραμμίζει την σημασία της στρατηγικής της «δυνατής προσφερόμενης γκάμας πολλών μοντέλων, μεταξύ των οποίων και 8 νέων μοντέλων που κυκλοφόρησαν στην αγορά το πρώτο εξάμηνο.»

Ειδικά τα νέα μοντέλα της BMW MotorradF 900 R, F 900 XR και S 1000 XR που παρουσιάστηκαν σχετικά πρόσφατα, βρέθηκαν ψηλά στις προτιμήσεις των αγοραστών, πλαισιωμένα από τα διαχρονικά best seller R 1250 GS και R 1250 GS Adventure.

Τα υπόλοιπα μοντέλα με κινητήρα boxer καθώς και η supersport S 1000 RR, κατάφεραν να φέρουν θετικά αποτελέσματα σε δύσκολους καιρούς με τις βασικές αρετές τους που συνοψίζονται στην οδηγική απόλαυση, τις δυναμικές επιδόσεις, την αξιοπιστία και την οικονομία.

Με την πρόσφατη παγκόσμια πρεμιέρα του νέου, αμιγώς ηλεκτρικού BMW CE 04, η BMW Motorrad επεκτείνει την προϊοντική γκάμα της με νέες εκδόσεις για αστική κινητικότητα μηδενικών ρύπων, υλοποιώντας τον στρατηγικό της σχεδιασμό για τον σταδιακό εξηλεκτρισμό της γκάμας της σε όλα τα επίπεδα, από τις μοτοσυκλέτες και τα σκούτερ ως τα αυτοκίνητα.

πηγή