Αναβάτης Σεπτέμβριος 2021 – Sveta Koudryashova

Αναβάτης Σεπτέμβριος 2021 – Sveta Koudryashova

 
Σήμερα, θα σας παρουσιάσουμε ένα μέλος μας που κάποιοι γνωρίζετε ήδη αλλά δεν ξέρετε πολλά γι’ αυτήν.
 
Την λένε Σβέτα και κατάγεται από την Ρωσία. Διαμένει μόνιμα στην Αθήνα τα τελευταία 6 χρόνια.
Ήρθε στην χώρα μας από την Μόσχα για επαγγελματικούς λόγους αλλά ο εκπληκτικός καιρός της Ελλάδας της δίνει την δυνατότητα να κάνει ένα από τα πιο αγαπημένα της πράγματα: βόλτες όλο τον χρόνο με την μηχανή της!
 
 
Κάθε Σαββατοκύριακο οδηγεί την μηχανή της, ψάχνοντας νέα μέρη και εμπειρίες! Συνοδοιπόρος στις όμορφες βόλτες είναι ο άνδρας της Άλεξ. Ταξιδεύουν μαζί στο εσωτερικό της χώρας αλλά και σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες. Η πιο πρόσφατη μοτοσυκλετιστική απόδραση ήταν στην όμορφή και γραφική Μάνη..Οι σκέψεις της για την διαδρομή προς τα εκεί αποτυπώνονται παρακάτω: ” Υπάρχουν πανέμορφα μέρη στην Πελοπόννησο! 
 
 
Ιδιαίτερα μου αρέσαν τα μικρά χωριά κατά μήκος του δρόμου από το Ναύπλιο στο Λεωνίδιο και μετά, στα βουνά του Παρώνα. Ποτέ θα ξεχάσω το χωριό που λένε Κοσμάς  ψηλά στα βουνά. Εκεί έκανε 26 βαθμούς αλλά στο κάτω έκανε 37 βαθμούς. Ήπιαμε το καφεδάκι στο κέντρο του χωριού, κρυώσετε και πήγαμε παρακάτω. Αυτή η εμπειρία μπορείτε να πάρετε μόνο στην Ελλάδα»Ιδιαίτερα μου άρεσαν τα μικρά χωριά κατά μήκος του δρόμου από το Ναύπλιο έως το Λεωνίδιο και της παρυφές του όρους Πάρνωνα, με το χωριουδάκι Κοσμάς που στέκει ψηλά στο βουνό.
Εκεί έκανε 26 βαθμούς ενώ κάτω έκανε 37 βαθμούς. Ήπιαμε το καφεδάκι μας στο κέντρο του χωριού, απολαύσουμε την μοναδική θέα…την μοναδική ελληνική ομορφιά!!” και πήγαμε παρακάτω. Αυτή την φανταστική εμπειρία μπορείτε να την έχετε μόνο στην Ελλάδα» 
 
 
 
Δεν είναι όμως μόνο τα ταξίδια, μια ακόμη αγάπη της Σβέτα είναι η ενασχόληση με το ΜΧ motocross. Ξεκίνησε πρόσφατα αλλά η συνεχής προσπάθεια και το ενδιαφέρον της για το άθλημα της κάνει όλο και καλύτερη!
” Στην αρχή ήταν δύσκολο, έπεφτα συχνά..αλλά στην συνέχεια η πρόκληση ήταν όλο και πιο έντονη και αυτό με πείσμωνε να συνεχίσω..Όσο το σκέφτομαι έχω ήδη πέσει τόσες φορές από την μηχανή κάνοντας motocross όσες δεν έχει πέσει κάποιος όλη του ζωή…!” είπε με ενθουσιασμό η Σβέτα.
Δυστυχώς τον τελευταίο καιρό λόγω της πανδημίας του COVID και των ταξιδιωτικών περιορισμών δεν μπορώ με Άλεξ να ταξιδεύω τόσο συχνά όσο θα ήθελαν στο εξωτερικό, είναι όμως μια εξαιρετική ευκαιρία να γνωρίσουμε την υπέροχη Ελλάδα μας!