Αναβάτης Οκτώβριος 2021 – Μαρία Υφαντή

Αναβάτης Οκτώβριος 2021 – Μαρία Υφαντή

Αγαπητοί μου φίλοι, γεια σας.

Δεν το περίμενα ότι μέσα από την σελίδα μιας Μοτοσικλετιστικής Λέσχης θα έγραφα για ταξίδια και εμπειρίες ως συνεπιβάτης.

Όταν άκουγα πριν χρόνια  για δίτροχο, εννοούσα κάποιο ποδήλατο, μέχρι που στη ζωή μου ήρθε ο σύντροφός μου Σταμάτης με την μοτοσικλέτα του.

Ένας άλλος κόσμος ήρθε να με γεμίσει με καινούργιες εμπειρίες, μια άλλη απόλαυση των ταξιδιών και της αμεσότητας με την φύση, μια αίσθηση ελευθερίας…

Δεν άργησε να έρθει και ταξίδι στο εξωτερικό, με την απορία μου, πώς μπορεί ένα πολυήμερο ταξίδι να γίνει με λιγοστά πραγματάκια στις μπαγκαζιέρες! Βάσανο οι μπαγκαζιέρες της μηχανής, μα ούτε το πιστολάκι;

Έγινα λοιπόν μια “μηχανόβια” παντός καιρού, με τις στολές μου ( καθόλου καλλίγραμμα τα ρούχα της μηχανής), το κράνος μου, τις μπότες μου, τα γάντια μου, πλήρης εξοπλισμός!

Όμως όλο αυτό το καινούργιο έφερε και τη γνωριμία με τη Λέσχη, μια φιλική ομάδα με τους κανόνες της για οργανωμένα, ασφαλή και ευχάριστα ταξίδια. Με τα μέλη της δημιουργήσαμε φιλίες που κρατούν χρόνια και μεταξύ μας υπάρχει εκτίμηση, συμπαράσταση και αλληλεγγύη. Φίλοι σε όλες τις πόλεις, γίναμε οικογένεια, ανοίξαμε τα σπίτια μας σε φιλοξενία, είμαστε δίπλα – δίπλα  σε ατυχές και δύσκολες στιγμές που προέκυψαν, όπως και σε ευτυχισμένα γεγονότα, που ευτυχώς για όλους μας είναι περισσότερα!

Χαίρομαι που γνώρισα τους BMWriders, μου ενίσχυσαν την εμπιστοσύνη μου στα ταξίδια! Χαίρομαι που έκανα φίλους τα μέλη της Λέσχης!

Συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη μας που αφιερώνουν χρόνο και κόπο για την λειτουργία, την οργάνωση, τις εκδρομές, την ενημέρωση και τις υπόλοιπες εκδηλώσεις της Λέσχης και ιδιαίτερα στο Δ.Σ., στυλοβάτες αυτής της μεγάλης παρέας, που με πολύ μεράκι φροντίζουν για όλα όσα εμείς θεωρούμε αυτονόητα!

Συγχαρητήρια σε όλες τις συνεπιβάτισσες που με την δική τους υποστήριξη κάνουν ένα ταξίδι πιο όμορφο! Γιατί ακόμα και οι λάτρεις της μοναχικής οδήγησης δεν μπορούν να μην παραδεχθούν ότι το ταξίδι με εμάς έχει άλλη χάρη! Το νού σας λοιπόν, με υπομονή και αγάπη!

Σε κάθε ταξίδι οδηγείτε με προσοχή και ασφάλεια.

Σας ευχαριστώ πολύ,

Μαρία Υφαντή, Οκτώβριος 2021