Ρώσοι και Αμερικανοί παρουσιάζουν Γερμανικό έργο τέχνης.

Ρώσοι και Αμερικανοί παρουσιάζουν Γερμανικό έργο τέχνης.

Κάθε χρόνο η αμερικανική ένωση εμπόρων μοτοσυκλετών (AMD) διοργανώνει ένα διαγωνισμό, βραβεύοντας τις καλύτερες και πιο εντυπωσιακές μετατροπές δικύκλων. Το 2018 ήταν μια σημαδιακή χρονιά μιας και το πρώτο βραβείο, έφυγε με το τέλος του διαγωνισμού από τη χώρα και ταξίδεψε μέχρι τη Ρωσία, όπου και η έδρα του νικητή.

Το όνομα της Zillers Motorcycles, βρίσκεται χρόνια τώρα στο μυαλό κάθε φανατικού με τις custom δημιουργίες. Και σίγουρα δεν πέρασαν χωρίς λόγο τον Ατλαντικό. Την επιτυχία της Zillers ακολούθησαν προτάσεις συνεργασίας. Μια από τις πιο σημαντικές ήταν αυτή του NMoto Studio με κύρια ασχολία τα «κοστούμια» για κλασικές μοτοσυκλέτες, έχει στο ιστορικό της μερικά διαμάντια του custom κινήματος που κατέληξαν σε πολύ διάσημα χέρια.

Η NMoto απευθύνθηκε στην Zillers και η συνεργασία θα έκανε κάθε υποστηρικτή του ψυχρού πολέμου να ντρέπεται για τις απόψεις του. Κυρίες και κύριοι, Zillers BMW R18 Futuristic Power Cruiser. Ένα φουτουριστικό power cruiser 1809 κυβικών εκατοστών. Βασισμένο στην BMW R18, βασισμένη με τη σειρά της στην κλασσική BMW R32, οι συνεργάτες εξαφάνισαν ντεπόζιτο και αρκετά κομμάτια του σκελετού, αντικαθιστώντας τα με δικές τους δημιουργίες από ανθρακονήματα.

Νέο ντεπόζιτο με ανακλώμενο κοντέρ, πλαϊνά καπάκια σε σκελετό και μοτέρ, πιρούνια αλουμινίου με εντυπωσιακού μεγέθους ζάντες, εξάτμιση τιτανίου, χειροποίητη παρακαλώ, και ένα σύστημα αναρτήσεων που σηκώνει τη μηχανή από το έδαφος όταν πάρει μπροστά και τη χαμηλώνει στο σβήσιμο, κάνοντας το stand αχρείαστο.

Το, χωρίς ίχνος υπερβολής, αριστούργημα, δεν έρχεται χωρίς κόστος. Οι υποψήφιοι αγοραστές πρέπει να προμηθευτούν πρώτα μια R32 και έπειτα να αποφασίσουν αν α) θα αγοράσουν το κιτ και θα κάνουν τη μετατροπή μόνοι τους, β) θα στείλουν τη μηχανή τους στη Μόσχα για να δεχθεί τις φροντίδες των μηχανικών της Zillers. Στην πρώτη περίπτωση θα χρειαστούν 44,900 δολάρια και 4 μήνες, στη δεύτερη θα το συζητήσουν και ένα εξάμηνο. Και οι Ρώσοι είναι δύσκολοι στις διαπραγματεύσεις. ..

Πηγή