Αναβάτης Νοέμβριος 2021 – Κωνσταντίνα Μπεχλιβάνογλου

Αναβάτης Νοέμβριος 2021 – Κωνσταντίνα Μπεχλιβάνογλου

 
Χαιρετίζω όλους τους φίλους μοτοσικλετιστές και συνταξιδεύτες και σας ευχαριστώ θερμά για την τιμή που μου κάνετε να με ανακηρύξετε αναβάτη Νοεμβρίου!
 
Για όσους με γνωρίζουν αλλά και για όσους δεν με γνωρίζουν αν και οδηγός μοτοσικλέτας πολλά χρόνια πίσω, στην λέσχη της BMW ήρθα ως συν αναβάτης του αγαπημένου μου συζύγου Πα’ι’ζανη Γιάννη, όπου κάναμε πολλές εκδρομές σε όλη την Ελλάδα γνωρίζοντας πανέμορφους τόπους, γεμίζοντας την ψυχή μας με όμορφες εικόνες, πολλούς αγαπημένους φίλους και υπέροχες αναμνήσεις, τις αναπολώ με μεγάλη νοσταλγία.
Υπήρξα συναναβατης δυστυχώς μόνο για μια φορά και στο εξωτερικό όπου η εμπειρία ήταν απίστευτη. Λεω δυστυχώς μόνο για μια φορά διότι μετα είχαμε την ευλογία να μεγαλώσει η οικογένεια μας και να αποκτήσουμε δύο κόρες.
 
Όπως καταλαβαίνετε για μένα δυσκόλεψαν πολύ οι ευκαιρίες των motoβολτων,όμως πάντα ο Γιάννης έβρισκε χρόνο για ένα διάλειμμα.
Για εμενα ήταν πολύ σημαντικό να ξέρω ότι είναι ασφαλής παρέα με την ομάδα του  bmw club όπου υπάρχει οδηγική παιδεία, ασφάλεια  αλλά και κανόνες που τηρούνται αυστηρά για την ασφάλεια των μοτοσικλετιστών.
Και καθώς περνούσαν τα χρόνια και οι κόρες μας μεγαλωναν ,η λέσχη αλλά και πολλές από τις εκδηλώσεις της έγιναν θεσμός για εμάς και τα παιδιά μας όπως π.χ. η κοπή της πίτας όπου κάθε χρονοπεριμενουμε με ανυπομονησία να βρεθούμε όλοι μαζί αλλά και να ξανασμιξουμε με αγαπημένους φίλους από όλα τα μέρη της Ελλάδος.
 
 
Τέλος θα ήθελα να σας εκφράσω το δικό μου συναίσθημα της οδήγησης μιας μοτοσικλέτας κι αυτό είναι η απόλυτη αίσθηση ελευθερίας αλλά και αστείρευτης νιότης.
Για αυτό λοιπόν εύχομαι σε όλα τα αγαπητά μέλη της λέσχης μας,των συναναβατων τους αλλά και στα μέλη του Δ.Σ. άπειρες μοτοβολτες και ατελείωτα χιλιόμετρα για να παραμείνουμε πάντα νέοι.
 
 
 
Υ.γ. εύχομαι και για μένα στα χρόνια που θα έρθουν και στις εκδρομές που θα οργανωθούν να ακολουθήσω ως οδηγός με τη δική μου μηχανή ξανά!