Αγόρασε… ίππους στη μοτοσικλέτα σου μέσω smartphone!

Αγόρασε… ίππους στη μοτοσικλέτα σου μέσω smartphone!

Ξεχάστε αυτά που ξέρατε για τον παραδοσιακό τρόπο βελτίωσης στις επιδόσεις της μοτοσικλέτας. Η Zero Motorcycles προσφέρει μέσω του καινούριου συστήματος Cypher III και την αντίστοιχη εφαρμογή (Cypher+) τη δυνατότητα στον αναβάτη να αναβαθμίσει την μοτοσικλέτα του αγοράζοντας… ίππους μέσα από το κινητό του τηλέφωνο.

Για το 2022 η αμερικανική φίρμα αναβαθμίζει το σύστημα ελέγχου Cypher III της μοτοσικλέτας. Πλέον ο αναβάτης έχει στη διάθεσή του περισσότερες πληροφορίες, αλλά μπορεί να ξεκλειδώσει περισσότερες δυνατότητες της μοτοσικλέτας. Με το ανάλογο κόστος, δηλαδή με την αγορά των αναβαθμίσεων μέσω της ειδικής εφαρμογής, η μοτοσικλέτα μπορεί να αυξήσει την αυτονομία της και να αποκτήσει περισσότερη ισχύ. Οι συγκεκριμένες αναβαθμίσεις μπορεί να βελτιώσουν τη μοτοσικλέτα έως και 50% σε απόδοση.

To SR/F είναι η naked έκδοση της premium μοτοσικλέτα της Zero.
To SR/F είναι η naked έκδοση της premium μοτοσικλέτα της Zero.

Το 2022 έρχεται η βασική έκδοση SR

Η Zero Motorcycles εφαρμόζει το νέο σύστημα στα μοντέλα του 2022 και ιδιαίτερα στη νέα έκδοση SR. Η Με το Power Tank και το νέο σύστημα Cypher III η SR αποκτά αυτονομία 365 χιλιομέτρων με χρήση στην πόλη!συγκεκριμένη έκδοση έρχεται να προστεθεί στα υπάρχοντα SR/F και SR/S αποτελώντας την βασική πλέον έκδοση αυτής της σειράς μοτοσικλετών. Η SR έχει χαμηλότερη ισχύ (74 ίππους) και ροπή (165Nm) σε σχέση με τις κορυφαίες SR/F και SR/S, ενώ και η τελική ταχύτητα περιορίζεται στα 165 Km/h σε σχέση με τα 200 Km/h που φτάνουν οι υπόλοιπες εκδόσεις.

Εκείνο όμως που μπορεί να κάνει ο αγοραστής είναι αν θέλει και μπορεί οικονομικά, να αναβαθμίσει την SR του. Μπορεί να αγοράσει περισσότερη ισχύ και αυτονομία βελτιώνοντας τη μοτοσικλέτα του από 15-50% απλά και ξεκούραστα. Το μόνο που έχει να κάνει είναι να ανοίξει την κατάλληλη εφαρμογή και να αγοράσει τις αναβαθμίσεις. Αυτόματα η μοτοσικλέτα “ξεκλειδώνει” τις αντίστοιχες υπηρεσίες και απολαμβάνεις ότι αγόρασες. Το νέο Cypher IIΙ της Zero θα είναι διαθέσιμο την Άνοιξη του 2022.

Πηγή

 

Από την εφαρμογή Cypher+ μπορείς να κάνεις τις… αγορές σου!