Αναβάτης Δεκέμβριος 2021 – Βιργινία Καλογράνη

Αναβάτης Δεκέμβριος 2021 – Βιργινία Καλογράνη

 

 

 

 

 

 

 

Έκπληξη μου προκάλεσε η επιλογή μου από το BMW Riders Club ως συνεπιβάτης Δεκεμβρίου και τους ευχαριστώ θερμά.

Η εμπειρία μου ως συνεπιβάτης ξεκίνησε από τα εφηβικά μου χρόνια όταν φίλοι και ξαδέλφια αγόραζαν τα πρώτα τους μηχανάκια και με λαχτάρα κάναμε τις πρώτες μας βόλτες.

Η αμεσότητα με το περιβάλλον, η αίσθηση της ελευθερίας και η ταχύτητα της εναλλαγής των εικόνων με συνεπήρε. Η επιλογή μιας δικής μου μηχανής με τρόμαζε αλλά δεν έχανα ποτέ την ευκαιρία για μια μικρή ή μεγάλη διαδρομή.

Ως συνεπιβάτης δεν ξέρω πόσο καλή ή έμπειρη είμαι. Προσπαθώ πάντα να «ακούω» τις κινήσεις του οδηγού που για την δική μας μηχανή είναι ο συντροφός μου και μέλος του Club Γιώργος Αναγνωστόπουλος. Η εξοικείωση του συνεπιβάτη με τον οδηγό θεωρώ ότι είναι ο θεμέλιος λίθος για μια σωστή και ασφαλής οδήγηση, έτσι ώστε να απολαμβάνουν και οι δύο την διαδρομή.

Αρκετές εκδρομές με την μηχανή σε χειμερινούς ή καλοκαιρινούς προορισμούς, μας άφησαν όμορφες αναμνήσεις. Από όταν όμως γίναμε ένα με την οικογένεια του BMW Riders Club οι διαδρομές με την μοτοσυκλετική παρέα έγιναν ακόμα πιο συναρπαστικές, πάντα με την τήρηση των κανόνων ασφαλούς οδήγησης. Μέσα από το Club έκανα εκδρομές και γνώρισα πανέμορφα μέρη, αλλά και υπέροχους ανθρώπους που συμμετέχουν ενεργά. Με κάποιους ήρθαμε πιο κοντά και δημιουργήσαμε μια στενή και ειλικρινή φιλία.

Ευχαριστώ από καρδιάς τα μέλη του Δ.Σ. για αυτή την τιμή και εύχομαι σε όλους, καλά, διασκεδαστικά, όμορφα και ασφαλή χιλιόμετρα!!!

Και ως τελεταίος συνεπιβάτης της χρονιάς εύχομαι σε όλους μια νέα χρόνια γεμάτη ταξίδια, όμορφες εικόνες και αξέχαστες εμπειρίες!!!!