Αναβάτης Ιανουάριος 2022 – Αυρηλία Τσίγκρη

Αναβάτης Ιανουάριος 2022 – Αυρηλία Τσίγκρη

Αγαπημένοι μου φίλοι του BMWRIDERS σας ευχαριστώ θερμά για την τιμή να με ανακηρύξετε αναβάτρια (συνεπιβατρια)του μήνα Ιανουαρίου!

Η επαφή μου με τα δίτροχα ξεκίνησε αρκετά νωρίς από την παιδική μου ηλικία μιας και ο μπαμπάς μου, λάτρης και αυτός των δίτροχων με είχε βάλει και σε αυτόν τον τρόπο μετακίνησης και βόλτας! Μεγαλώνοντας συνέχισα να είμαι συνεπιβατρια στον αδερφό μου και σιγά σιγά έμαθα να οδηγώ και εγώ ένα παπάκι και μετά ένα σκούτερ!

Και η επαφή με τα δίτροχα συνεχίζεται όταν γνώρισα τον σύζυγο μου Γιάννη Τουμπανιαρη που και αυτός φυσικά λάτρης της μηχανής είχε τότε ένα XT και αργότερα ένα TRANSALP F 800 GS και με αυτά απολαμβάναμε ταξίδια για καλοκαιρινές διακοπές και βόλτες στην πόλη και εκτός! Μέχρι την στιγμή που ήρθε η γνωριμία του με το BMWRIDERS αφού είχε αποκτήσει το πρώτο του GS F 800 και έτσι κολλήσαμε και το αγαπήσαμε .Με το club ήρθε η ευκαιρία να κάνουμε μακρινά (για εμένα) ταξίδια με δίτροχο και με την απόκτηση του δεύτερου R1200GS αλλά και κοντινές επίσης βόλτες! Αγαπήσαμε πολύ τους ανθρώπους του και τα υπέροχα ταξίδια που είναι παντα οργανωμένα και με ασφάλεια!

Όμορφες αναμνήσεις ,στιγμές και εικόνες που έχουν μείνει μέσα μας χαραγμένες! Και φυσικά οι υπέροχες συγκεντρώσεις για την κοπή της πίτας που έχει γίνει και οικογενειακή απόδραση για εμάς και συναντάμε φίλους από πολλά μέρη της Ελλάδας!

Δυστυχώς εγώ δεν έχω καταφέρει να ταξιδέψω στο εξωτερικό με μηχανή αλλά ελπίζω και εύχομαι να το καταφέρω στο μέλλον και αφού θα έχουν μεγαλώσει ακόμα λίγο τα τρία μας παιδιά! Πάνω σε ένα δίτροχο η αλήθεια είναι ότι νιώθεις την αίσθηση της ελευθερίας και είναι υπέροχο συναίσθημα ποσό μάλλον όταν είσαι και μαζί με τον σύντροφο της ζωής σου! Σας ευχαριστώ θερμά για την τιμή αυτή και για τους ανθρώπους που έχω γνωρίσει εκεί και εκτιμώ πολύ και εγώ όσο και ο σύζυγος μου.Ευχομαι σε όλους μας υγεια, ευτυχία, γαλήνη και γρήγορα να γυρίσουμε στην κανονικότητα μας χωρίς φόβο και με πολλά και ασφαλή ταξίδια και εμπειρίες!

Ευτυχισμένος ο νέος χρόνος με αγάπη στις καρδιές μας!

Σας ευχαριστώ!!!

Με εκτίμηση Αυρηλία!