Αναβάτης Μαρτίου 2022 – Βασίλης Νάνης

Αναβάτης Μαρτίου 2022 – Βασίλης Νάνης

 
Η αγάπη μού για τις μοτοσυκλέτες ξεκινάει αρκετά πίσω στο χρόνο.
Τότε που ενώ ήμουν μόνο στην Έκτη του δημοτικού και με τη βοήθεια του μεγαλύτερου αδερφού μου, οδήγησα την zundapp ks 50 του πατέρα μας. Στην Αγία Κυριακή Πάργας, στον τόπο Που μεγάλωσα. Τα επόμενα χρόνια με θέλουν να βελτιώνω μανιωδώς παπιά και στο Λύκειο να έχω στην κατοχή μου δίχρονο ημικάθαρο 250κ. εκ. Το δωμάτιό μου φιλοξενούσε αφίσες με χωμάτινα καθαρόαιμα και τα ρούχα μου μονίμως μύριζαν βενζινόλαδο.
 
Στη συνέχεια δεν άλλαξαν πολλά εκτός από το ότι πέρασα στην εποχή των τετράχρονων…
Ktm, Kawasaki, ταξίδια εξερεύνησης σε νησιά, βουνά και δύσβατα μέρη. 
Μετά ήρθε η bmw. Ομολογώ πώς την πρώτη εβδομάδα αφού την απέκτησα ένιωσα πάλι έφηβος!
 
Για τη Λέσχη μου μίλησε ένας καλός φίλος ο οποίος  με έστειλε να βρω τα παιδιά που έχουν καταφέρει να φτιάξουν την καλύτερη μότο παρέα. Το ετερόκλητο σύνολο των μελών της με έκανε να αισθανθώ άνετα εξαρχής.  Μοιραζόμαστε μαζί τούς βλέπετε το ίδιο πάθος, επομένως οι διαχωρισμοί εδώ δεν έχουν θέση…
Κουβέντες, μονιμος χαβαλές, Ταξίδια, ιστορίες, προορισμοί, μηχανές, δρόμοι, στροφιλίκια και χαμόγελα.  Και πολλά άλλα. Κάθε επίσκεψη στη Λέσχη και μια διαφορετική εμπειρία, μια καινούρια γνωριμία  μια ένεση τόνωσης στη καθημερινή ρουτίνα, ένα νέο ταξίδι στα σκαριά. 
Η ομαδικότητα, η ασφάλεια, ο σεβασμός Προς τον συν πορευόμενο εδώ είναι κανόνες. Και φυσικά το κοινωνικό της έργο. 
Εκτός λοιπόν από Τις φιλίες που έχω αποκτήσει  έχω μάθει καινούρια μέρη, πολλές  χρήσιμες πληροφορίες οι οποίες πιστεύω πως με καθιστούν καλύτερο μοτοσικλετιστή. Επίσης από τις υπέροχες ταβέρνες έχω αποκτήσει επιτέλους και τα τρία κιλά που πάντα μου έλειπαν!!
 
Ευχαριστώ θερμά το Δ.Σ. για την τιμή που μού έκανε και να ευχηθώ με τη σειρά μού σε όλα τα μέλη που το λέει η καρδιά τους, (σε όλους τούς έφηβους συνταξιδευτές) καλά και ασφαλή ταξίδια. Δυνατές συγκινήσεις και όμορφες στιγμές με καλούς φίλους.
Αυτός είναι ο θησαυρός μας που θα τον κουβαλάμε για πάντα στη μνήμη μας!!!