Αναβάτης Ιούνιος 2022 – Νατάσα Μπογιώκα

Αναβάτης Ιούνιος 2022 – Νατάσα Μπογιώκα

Αγαπητοί φίλοι προς έκπληξή μου ενημερώθηκα και με ιδιαίτερη χαρά και τιμή στο πρόσωπό μου ότι με πρότειναν ως αναβάτη του μήνα κάτι που με γέμισε αναμνήσεις και πολλές σκέψεις σε διαδρομές πάνω σε δύο ρόδες σε διάφορα μέρη του κόσμου και σε όλες τις εποχές.

Τι να πρωτοθυμηθώ είτε το κρύο είτε τη βροχή στις ατελείωτες αποστάσεις ακόμα και αυτά σου δίνουν μια ευχάριστη αίσθηση ελευθερίας …. Η εμπειρία μου πάνω στις δύο ρόδες και η αγάπη μου σε αυτό έχει ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια γνωρίζοντας μέρη ανθρώπους νοοτροπίες και πολιτισμούς καθώς και την οδηγική εμπειρία ως συνοδηγός..

Το να είσαι αναβάτης δύο τροχών και ιδιαίτερα σε μοτοσικλέτες υψηλής εμβέλειας και ποιότητας όπως είναι η BMW είναι κάτι που σε γεμίζει μαγεία και σου δημιουργεί την εντύπωση και την αίσθηση της ελευθερίας επάνω σε αυτό. Στα ταξίδια συναντάς διάφορους ανθρώπους από διαφορετικά μέρη της Ευρώπης και πολιτισμούς αναφερόμενοι σε club άλλων χώρων, ανταλλάζεις απόψεις και οδηγικές εμπειρίες καθώς αποκτάς γνώση για αυτό που λατρεύεις και σου αρέσει και λέγεται μοτοσυκλέτα.

Μέρη που διασχίζεις , τοπία και ομορφιά που δεν τα συναντάς κάθε μέρα παρά μόνο σε μια τέτοια οδηγική απόλαυση… Τα τελευταία χρόνια έχω γνωρίσει σπουδαίους ανθρώπους μέσω του club BMW, μοιραστηκαμε και ανταλλάξαμε εμπειρίες… Εχουμε περάσει υπέροχα σε διάφορες συναντήσεις αλλά και tour που έχουμε πραγματοποιήσει με το BMW club rider και ευελπιστώ ότι και στο μέλλον θα έχουμε την ίδια ποιότητα στα ταξίδια μας και θα γινόμαστε πιο σπουδαίοι και καλύτεροι αναβάτες πάντα με προσοχή στην ποιότητα και στη λεπτομέρεια της μιας μοτοσυκλέτες BMW.

Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη του δικού μας club θέλω να προτρέψω και να προτείνω σε άλλους αναβάτες να έρθουν και να γνωρίσουν το κλαμπ τις εμπειρίες και τις γνώσεις που έχουν οι οδηγοί και οι συνοδοί αυτών και εύχομαι ότι το μέλλον θα μας γεμίσει με ακόμα περισσότερες οδηγικές εμπειρίες σε μέρη και τόπους που θα ανταλλάξουμε τα συναισθήματά μας το χαμόγελό μας και την αγάπη μας για αυτό. Σας ευχαριστώ θερμά για την τιμή που μου κάνατε ως αναβάτη του μήνα και εύχομαι γαλήνη και ευτυχία καθώς και άπειρα χαμόγελα σε όλους εσάς.
Είμαι η Αναστασία ( Νατάσα ) Μπογιώκα 48 ετών από Αθήνα και καταγωγή από Άμφισσα συνεπιβάτης ενός GT 1600 K .