Η λέσχη μας στηρίζει ένα παγκόσμιο ρεκόρ για έναν καλό σκοπό!

Η λέσχη μας στηρίζει ένα παγκόσμιο ρεκόρ για έναν καλό σκοπό!

Διεκδικώντας ένα πρωτοφανές παγκόσμιο ρεκόρ για έναν καλό σκοπό!

Με στόχο την κατάκτηση ενός – χωρίς προηγούμενο – παγκόσμιου ρεκόρ στον θαλάσσιο αθλητισμό, μια ομάδα έξι τολμηρών αθλητριών από την Γαλλία θα προσπαθήσει το ακατόρθωτο: Να διασχίσει κωπηλατώντας σε Paddle board, τον Νότιο Ειρηνικό ωκεανό από το Περού στην Γαλλική Πολυνησία!

Για το παραπάνω εγχείρημα απαιτείται να έχει προηγηθεί  η διεξαγωγή ποικίλων και διαφορετικών τεστ με σκοπό να δοκιμάσουν τις αντοχές, τον εξοπλισμό, τον συντονισμό και την απόλυτη ασφάλειά της ομάδας και της όλης διοργάνωσης.  Επέλεξαν να διεξάγουν φέτος το καλοκαίρι μια μικρότερη αποστολή στην Μεσόγειο, με αφετηρία στις 5 Ιουνίου, από το Yacht Club Monaco και τερματισμό την χώρα μας στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδας, όπου υπολογίζουν θα τερματίσουν στην 19 Ιουνίου. θα τις υποδεχθούμε με τις μηχανές μας στον Ισθμό και θα τις ακολουθήσουμε για όσο είναι εφικτό!

Το τολμηρό εγχείρημα της ομάδας των έξι νεαρών αθλητριών, όλες τους επαγγελματίες ναυαγοσώστες με τίτλους πρωταθλητριών στο άθλημα του Paddle Board, έρχεται να διαδώσει ένα ισχυρό μήνυμα ότι μέσω του αθλητισμού και των σπορ, μπορούμε να βοηθήσουμε τα παιδιά και οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Από το Μονακό στην Αθήνα. Η ομάδα των έξι αθλητριών θα διανύσει μια απόσταση 1.890 χιλιομέτρων στην θάλασσα, συνεχώς και ασταμάτητα για 15 μέρες και νύχτες!  Η ολοκλήρωση της αποστολής θα εορταστεί στην Αθήνα και στο Μονακό.

Τα ποσά που θα συγκεντρωθούν από χορηγούς, φίλους και υποστηρικτές θα διατεθούν υπέρ των σκοπών του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» και του Ιδρύματος PRINCESS CHARLENE, αφού πρώτα καλυφθούν τα έξοδα της εκστρατείας.