Αναβάτης Ιούλιος 2022 – Ανδρέας Ζαχαρόπουλος

Αναβάτης Ιούλιος 2022 – Ανδρέας Ζαχαρόπουλος

Από τα παιδικά μου χρόνια, βλέποντας τον παππού μου να οδηγεί μία μοτοσικλέτα R26 BMW με καλάθι, πηγαίνοντας βόλτα τη γιαγιά μου και από πολλές φωτογραφίες, ήξερα πως θα εξελιχθώ όταν μεγαλώσω.
Η αγάπη μου για τις μηχανές ήταν αναπόφευκτη.
Στα 16 μου ζώντας στην Χαλκίδα πήρα την πρώτη μου μηχανή με τη δικαιολογία να πηγαινοέρχομαι στο σχολείο. Ήταν ένα Honda CBR 125.
Δεν πέρασε πολύ καιρός που κατάλαβα ότι αυτή η μηχανή δεν ήταν για μένα καθως ονειρευόμουν ότι κάποια στιγμή θα αγοράσω μία μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού και στο μυαλό μου είχα μια επιλογή, την BΜW GS του 2008. Έτσι, ήρθε ο καιρός που κατάφερα να αγοράσω τη μοτοσικλέτα που ονειρευόμουν και απ’ την πρώτη στιγμή σκεφτόμουνα το πως θα την βελτιώσω για να είναι μοναδική.
 
Δεν πέρασε ένας μήνας και ήταν πλέον αγνώριστη. Σιγά-σιγά ξεκίνησαν οι εκδρομές, μονοήμερες, σαββατοκύριακα, τριήμερα…γνώρισα πολλούς ανθρώπους, τοπία και γενικά έζησα πολλές εμπειρίες οι οποίες μου κάνουν πολύ καλό σαν άνθρωπο και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής μου. Δεν θα σταματήσω ποτέ να κάνω ταξίδια, να ονειρεύομαι και να βάζω στόχους .
 
Ο επόμενος στόχος μου είναι το καινούργιο μοντέλο, καινούργιος εξοπλισμός και τα νέα μέρη που θα πάω να εξερευνήσω έχοντας μαζί μου τη σύντροφο και συνεπιβάτιδα που μου έχει χαρίσει τόσες όμορφες στιγμές. Στην παρούσα φάση θα κάνω ένα διάλειμμα από τα ταξίδια με την αγαπημένη μου μοτοσικλέτα λόγω του ότι περιμένουμε νέο μέλος στην οικογένεια, διάδοχο και μοτοσικλετιστή.
 
Σας ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνατε να γίνω ο αναβάτης του μήνα. Εύχομαι σε όλους ένα υπέροχο καλοκαίρι γεμάτο χιλιόμετρα, ασφάλεια και μοναδικές εμπειρίες!
 
Ανδρέας Ζαχαρόπουλος