Ότι πρέπει να γνωρίζεις για το Option 719 της BMW

Ότι πρέπει να γνωρίζεις για το Option 719 της BMW

Πίσω στο 1923, σχεδόν 100 χρόνια πριν, η BMW Motorrad ξεκίνησε να κατασκευάζει ειδικά εξαρτήματα. Κάθε χρόνο η BMW Motorrad ανανεώνει την χρωματική γκάμα της συλλογής Option 719.μοτοσικλέτες πελατών τις. Στο εργοστάσιο στο Βερολίνο οι μηχανικοί και οι τεχνικοί της BMW λάμβαναν ειδικές παραγγελίες από πελάτες και με μεράκι σχεδίαζαν υψηλής ποιότητας εξαρτήματα για να κάνουν τις μοτοσικλέτες τους μοναδικές.

Εκείνη την εποχή, το εργοστάσιο είχε δώσει την κωδική ονομασία 719 στα συγκεκριμένα εξαρτήματα και ήταν σήμα κατατεθέν της ποιότητας και της μοναδικότητας για κάθε μοτοσικλέτα. Σήμερα, η BMW Motorrad θέλοντας να τιμήσει αυτήν την μοναδική παράδοση δημιούργησε μια συλλογή εξαρτημάτων την οποία ονομάζει Option 719. Σε αυτήν τη συλλογή ο αναβάτης μπορεί να βάλει την δική του προσωπική πινελιά με υψηλού επιπέδου εξαρτήματα μεγάλης δεξιοτεχνίας.

Η συλλογή του Option 719 περιλαμβάνει ιδιαίτερους χρωματισμούςφρεζατιστά εξαρτήματα και σφυρήλατους τροχούς τα οποία μπορούν να προσαρμοστούν στα περισσότερα μοντέλα της BMW. Ο πελάτης μπορεί να ζητήσει από το εργοστάσιο να τοποθετηθούν ιδιαίτερα εξαρτήματα και χρωματισμοί της επιλογής του ή αργότερα, όταν έχει πια έχει κάνει δική του την αγαπημένη του μοτοσικλέτα, να επιλέξει κάποιο εξάρτημα και να τοποθετηθεί πάνω στο δικό του μοντέλο.

 

Χειροποίητα εξαρτήματα και χρωματισμοί

Ένα ιδιαίτερο καπάκι κινητήρα Option 719 Billet Black, ένα σκουρόχρωμο Option 719 Club Sport, μια σέλα καφέ, οι ζάντες Option 719 Sport, οι μανέτες Spezial, τα ρυθμιζόμενα μαρσπιέ, η τάπα λαδιού και τα Option 719 Classic είναι μερικά από τα εξαρτήματα που μπορεί να συναντήσει κανείς στη λίστα της BMW. Από την άλλη, ο πελάτης μπορεί να ζητήσει τη δική του χρωματική επιλογή, όπως για παράδειγμα την μαύρη μεταλλική Vintage ή την Option 719 Mars Red Matt ή την Cosmic Blue. Όλοι οι ιδιαίτεροι χρωματισμοί ανήκουν στην οικογένεια Spezial και η διαδικασία βαφής είναι χειροποίητη.

Για όλη τη σειρά Option 719 μπορείτε να απευθυνθείτε σε έναν από τους επίσημους αντιπροσώπους της BMW Motorrad Hellas.

Πηγή