Ίδρυση της ΕΛ.ΜΟΤ.Ο

Ίδρυση της ΕΛ.ΜΟΤ.Ο

Φίλοι σύντροχοι,

είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την ίδρυση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ (ΕΛ.ΜΟΤ.Ο).

Ως συνημμένο θα βρείτε το δελτίο τύπου που θα προωθηθεί σε όσο περισσότερα μέσα, οργανισμούς σχετίζονται με την ομοσπονδία και σε όσο περισσότερες λέσχες και ομάδες μοτοσυκλετιστών.

Επίσης σας ανακοινώνουμε ότι η πρώτη μας συνέλευση μαζί με τις εκλογές για το πρώτο επίσημο διοικητικό συμβούλιο  θα πραγματοποιηθούν  το ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ.  Για τον τόπο και την ώρα θα ενημερωθείτε σύντομα.

 

ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ :

Αναγνωστόπουλος Γαρύφαλλος

Γραμματέας

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

  Ο βασικός λόγος για την δημιουργία μιας  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ,  είναι να υπάρχει  η δύναμη της ένωσης των μεμονωμένων λεσχών ώστε να υπάρχει μοχλός πίεσης προς την Πολιτεία αξιώνοντας μεταρρυθμίσεις προς όφελος των μοτοσυκλετιστών.

Σήμερα  18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023  το όραμα όλων αυτών των ανθρώπων παίρνει σάρκα και οστά,  η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (ΕΛ.ΜΟΤ.Ο.) είναι γεγονός. Μία  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ  που θα μάχεται  πραγματικά για τους μοτοσυκλετιστές όλης της Ελλάδος.

Δέσμευση όλων μας είναι οι προβληματισμοί, οι νέες ιδέες και οι γνώμες να γίνουν στόχοι της επόμενης ημέρας με ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ – ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Δέσμευση όλων μας είναι για πρώτη φορά να δοθεί ο λόγος σε ΟΛΟΥΣ τους μοτοσυκλετιστές από όλη την Ελλάδα, να δοθεί βήμα και φωνή για να εκφράσουν την γνώμη, τις ανησυχίες , τις προτάσεις και τους προβληματισμούς τους και να συμμετάσχουν ενεργά σε κάθε προσπάθεια που προάγει τον υγιή μοτοσυκλετισμό στην χώρα μας.

Μόνος του ο καθένας μπορεί να πάει τα πράγματα έως ένα σημείο.  ΟΛΟΙ μαζί, μπορούμε να διεκδικήσουμε αυτό που μας αξίζει για ένα καλύτερο αύριο.

 

Η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ  ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ