Πρόγραμμα BMW MOTORRAD DAYS 2023

Πρόγραμμα BMW MOTORRAD DAYS 2023

Παρασκευή 12 Μαΐου 2023

Ελεύθερη προσέλευση στο Ξενοδοχείο.

11:00 ≈            Άφιξη στο Ξενοδοχείο / Ελεύθερος χρόνος.

21:00               Δείπνο (μπουφέ) στο ξενοδοχείο.

                        Ελεύθερος χρόνος μετά το δείπνο για ποτάκι…

 

Σάββατο 13 Μαΐου 2023

07:30 – 10:00  Πρωινό (μπουφέ).

09:00              Εκδρομή με το Μέλος της Λέσχης μας κ. Γιώργο Κατσίρο, στην μαγευτική ευρύτερη περιοχή του Νομού Ηλείας με τις απέραντες αμμουδιές, τις μοναδικές ορεινές διαδρομές και το ¨λίκνο¨ των Ολυμπιακών Αγώνων.

                        Η πλήρης διαδρομή της περιήγησης αυτής παρουσιάζεται στον κάτωθι συνημμένο χάρτη.

                        Λεπτομέρειες αυτής και του Προγράμματος, θα ανακοινωθούν από τον κ. Κατσίρο προ αναχωρήσεως.

                        Συγκέντρωση των συμμετεχόντων: 08:45.

                        Αναχώρηση: 09:00.

                        Οι δηλώσεις συμμετοχής στην εκδρομή είναι υποχρεωτικές  μέχρι την Τετάρτη 10 Μαΐου 2023, στον διοργανωτή (6983 515102).

                        Για τους μη συμμετέχοντες, ελεύθερος χρόνος.

                        Άφιξη υπολοίπων μελών / φίλων στο ξενοδοχείο.

19:30               Παρουσίαση του Rally ParisDakar 2022 (Αίθουσα Συνεδριάσεων) από τον φίλο μας κ. Βασίλη Μπούδρο, τον τέταρτο Έλληνα κατά σειρά που δοξάζει τη χώρα μας και την Ελληνική σημαία στον σκληρότερο και πιο απαιτητικό αγώνα του Κόσμου.

 

                

 

Λίγα λόγια για τον Βασίλη…

 

Ο Βασίλης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984 και ζει μόνιμα στη Ραφήνα.

Οδήγησε για πρώτη φορά το σκούτερ της μητέρας του Πηνελόπης αλλά η μοίρα του πάνω στις δύο ρόδες είχε προδιαγραφεί πολύ νωρίτερα.

Ο παππούς του ήταν ο θρυλικός Δημήτρης Φρατζής, ο πρώτος που λίγο μετά τον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο έφερε στην Ελλάδα τις θρυλικές BMW με side car (καλάθι) και μέχρι το θάνατό του πριν από λίγα χρόνια είχε το γνωστό συνεργείο στο Μπραχάμι.

Από εκείνο το “θησαυροφυλάκειο” κατάφερε να σώσει μία BMW R51 του 1953 που την αναπαλαίωσε και πλέον κοσμεί την έκθεση του Enduro Greece μαζί με τα έπαθλα του.

“Ο παππούς του ήταν ένας θρύλος για τους λάτρεις της BMW αλλά ο πατέρας του  Γιάννης του έδωσε την παιδεία για τις μοτοσυκλέτες. Ξεκίνησε χωμάτινους αγώνες το 2006 και από το 2008 άρχισε να κυνηγάει αποτελέσματα, χρόνους και θέσεις. Στο μεταξύ εργαζόταν ως πωλητής μοτοσυκλετών, ήταν πλοηγός στη BMW Hellas, επαγγελματίας οδηγός και κάθε χρόνο έκανε και ένα βήμα για να φτάσει τελικά στην εκκίνηση του άπιαστου ονείρου, του πολυπόθητου Rally του αείμνηστου Thierry Sabine και των Cyril Neveu, Hubert Auriol, Gaston Rahier, Edi Orioli, Stephane Peterhansel, Richard Saint, Fabrizio Meoni και όλων αυτών των ¨ιερών τεράτων¨ των 2Τ, για να βρεθεί εδώ που είναι σήμερα.

Είναι ιδρυτής της Εταιρείας ENDURO GREECE με έδρα τη Ραφήνα η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα διοργάνωσης εκδρομών και μαθημάτων με 2Τ Adventure και Enduro.

Έχει λάβει μέρος σε αγώνες rally στη Ελλάδα (extreme & κλασσικούς αγώνες Enduro), Αλβανία, Ισπανία, Μαρόκο και φυσικά, Σαουδική Αραβία!

1 – 14 Ιανουαρίου του 2022, στη σέλα ενός Husqvarna FR 450 Rally Replica 2020 & με το Νο 147, κατάφερε να τερματίσει στον δυσκολότερο αγώνα του πλανήτη, στο Rally ParisDakar το οποίο διεξήχθη στους απέραντους και αφιλόξενους αμμόλοφους της Σαουδικής Αραβίας, διασχίζοντας περίπου 4.240 χλμ. Ειδικών Διαδρομών & 3.858 χλμ. Απλών Διαδρομών (8.098 χλμ.), ξεκινώντας την 1η ημέρα από την 97η θέση (και χωρίς τραυματισμούς ή απρόοπτα) και τερματίζοντας στην 70η θέση της Τελικής Κατάταξης, ανάμεσα στις 144 συμμετοχές μοτοσυκλετών.  

 

 

21:00 –  ………  Δείπνο (μπουφέ) στο Εστιατόριο (Απέναντι από το Κεντρικό κτήριο) του Ξενοδοχείου.

22:30 ≈ ………  PARTY με τη συνοδεία DJ στο χώρο της πισίνας του Ξενοδοχείου.

 

Κυριακή 14 Μαΐου 2023

07:30 – 10:00  Πρωινό (μπουφέ).

11:00               Συγκέντρωση σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο δίπλα στην πισίνα.

Άνοιγμα της Εκδήλωσης και Καλωσόρισμα Μελών / Φίλων και Προσκεκλημένων από τον Πρόεδρο της Λέσχης μας κ. Γεώργιο Μπενάρδο.

Καλωσόρισμα / Ομιλία από τους Εκπροσώπους του Τμήματος Μοτοσυκλετών της  BMW GROUP HELLAS κ. Ιωάννη Δουλγερίδη & κ. Γεώργιο Χέλμη.     

                        Απονομή Πλακετών.

Κλήρωση Δώρων.

13:00 ≈            Πέρας Εκδήλωσης / Αναχώρηση (ελεύθερη).

 

 

¨PARK FERME¨:         

     Υπενθυμίζεται ότι το Δείπνο Παρασκευής & Σαββάτου, συμπεριλαμβάνεται στην τιμή του δωματίου (όπως και το Πρωινό Σαββάτου & Κυριακής).

     Κατά τη διάρκεια της 3ήμερης Εκδήλωσης, στο Φουαγιέ και στον Κήπο του Ξενοδοχείου, θα επιδεικνύονται Κλασσικά & το νέο Μοντέλο Μοτοσυκλέτας της BMW R 18 (1.800 κ.ε.).

     Θα φιλοξενηθεί Σταντ με προϊόντα και ενημερωτικά έντυπα για το νέο Προστατευτικό Εξοπλισμό – Ιματισμό εκ μέρους της BMW MOTORRAD μέσω του Αντιπροσώπου της για τη Δυτική Ελλάδα στην Πάτρα, BMW MOTORRAD – ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ (Κανελλοπούλου 52 – 53, 264 42 Πάτρα) η οποία κλείνει εφέτος 30 δυναμικά και δημιουργικά χρόνια στον χώρο των 2Τ.

         

 

30 Χρόνια BMW MOTORRAD – ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ (1993 – 2023)

1992: Η Εταιρία Παπανικολάου ΕΠΕ (MOTOSTAR) ιδρύεται από την οικογένεια Παπανικολάου Σπύρου. Κύρια δραστηριότητα της η εισαγωγή μεγάλου κυβισμού μοτοσικλετών από Καναδά.

 

1998: Δραστηριοποιείται στο χώρο των καινούργιων μοτοσικλετών προσφέροντας υψηλές υπηρεσίες στις πωλήσεις και στο after sales service. Στις εγκαταστάσεις μας 500 τ.μ. δημιουργείται τμήμα αξεσουάρ, τμήμα ανταλλακτικών & συνεργείο με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές.

 

2003: Πάντα στην υπηρεσία του μοτοσικλετιστή κάνει ένα ακόμα μεγάλο βήμα δημιουργώντας ένα νέο κατάστημα στην Πάτρα. Στις νέες εγκαταστάσεις 1000 τ.μ. στεγάζονται  το νέο τμήμα αξεσουάρ,  το νέο τεχνικό τμήμα  και το νέο τμήμα ανταλλακτικών της εταιρίας.

 

2004: Αναλαμβάνει την αντιπροσώπευση του Piaggio Group για την περιοχή της Πάτρας δημιουργώντας την μεγαλύτερη και πιο σύγχρονη κάθετη μονάδα στην Ελλάδα.


2012: Δημιουργεί το ηλεκτρονικό της κατάστημα με διεύθυνση www.pols.gr (Papanicolaou On Line Store), με στόχο τη διάθεση προϊόντων (κράνη, ένδυση, αξεσουάρ κτλ.) στις καλύτερες τιμές της αγοράς με γρήγορη και εύκολη αποστολή.

 

2013: Μετά από μια πετυχημένη πορεία ενός έτους το ηλεκτρονικό της κατάστημα www.pols.gr αναβαθμίζεται εξ ολοκλήρου ενσωματώνοντας νέα τεχνολογία για την καλύτερη εξυπηρέτηση των χρηστών του.

 

2016: Επεκτείνει τις κτιριακές εγκαταστάσεις (1400 τ.μ.) και ανακαινίζει όλα τα τμήματα της.

 

2016: Δημιουργεί το ηλεκτρονικό κατάστημα ανταλλακτικών  www.piaggiopap-parts.gr για όλα τα οχήματα του Piaggio Group (Piaggio, Vespa, Aprilia, Moto Guzzi, Gilera, Derbi).

 

2017Αναλαμβάνει την αντιπροσώπευση της BMW Motorrad για την περιοχή της Δυτικής Ελλάδος.
 

2017H Piaggio Παπανικολάου αναβαθμίζεται με τις νέες προδιαγραφές καταστημάτων Motoplex της Piaggio Group.

 

2023: 30 Χρόνια μετά & η προσπάθεια συνεχίζεται…

           

     Όλες οι Εκδηλώσεις θα είναι σύννομες με τα ισχύοντα Υγειονομικά Πρωτόκολλα Ασφαλείας.

     Τα Μέλη και οι Προσκεκλημένοι, υποχρεούνται να τηρούν σχολαστικά τα ισχύοντα Μέτρα Προστασίας κατά του Covid – 19.

     Με το Check In, θα πληρώνεται στο Ξενοδοχείο ο Φόρος Διαμονής ο οποίος ανέρχεται στα 4 ευρώ ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση και θα παραλαμβάνονται από τη Γραμματεία της Λέσχης, αναμνηστικά δώρα καθώς και τα μπλουζάκια της Λέσχης τα οποία αποτελούν χορηγία της BMW GROUP HELLAS για όλους τους διαμένοντες για την Εκδήλωση.

     Στο χώρο του Ξενοδοχείου φιλοξενείται Αυτόματο Μηχάνημα Αναλήψεων (ΑΤΜ με σύστημα ΔΙΑΣ) της Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ.

 

Καλή Αντάμωση με Υγεία το 2024 !!!

            ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ … !!!

 

Its our DNA!

Για το Δ.Σ. της Λέσχης,

Ο Υπεύθυνος Εκδρομικού

Σπύρος Καψοκαβάδης