Αλλαγές στην ηγεσία της BMW Motorrad

Αλλαγές στην ηγεσία της BMW Motorrad

Ο Markus Flasch αναλαμβάνει από 1ης Νοεμβρίου επικεφαλής της BMW Motorrad, από τη θέση του Μάνατζερ της παραγωγής

Ο Markus Flasch αναλαμβάνει από 1ης Νοεμβρίου επικεφαλής της BMW Motorrad, από τη θέση του Μάνατζερ της παραγωγής, που είναι μέχρι τώρα. Ο Flasch είναι υπεύθυνος για την εξέλιξη και τις ιδέες για όλες τις μεσαίες και τις πολυτελείς σειρές της BMW, όπως επίσης και για τη μάρκα της Rolls-Royce! Είναι παθιασμένος μοτοσυκλετιστής και δουλεύει στο BMW Group από το 2015 και έχει διατελέσει και επικεφαλής της BMW M GmbH, με σημαντικές επιτυχίες. Διαδέχεται τον Markus Schramm, ο οποίος είχε ξεκινήσει την καριέρα του στο BMW Group το 1991. Παθιασμένος μοτοσυκλετιστής ο ίδιος ανέλαβε επικεφαλής της BMW Motorrad τον Μάιο του 2018 και μετά από μερικά ρεκόρ πωλήσεων οδήγησε τη μάρκα στο νούμερο 1 στην παγκόσμια αγορά “premium” μοτοσυκλετών, για πρώτη φορά. Το 2022 έφτασε το ρεκόρ των 202,895 μοτοσυκλετών και σκούτερ που παραδόθηκαν σε πελάτες της μάρκας, ενώ φέτος η BMW Motorrad στοχεύει σε ένα ακόμη ρεκόρ στη χρονιά που γιορτάζει τα 100 χρόνια της.

Dr. Markus Schramm
“Για μένα προσωπικά, ως παθιασμένου μοτοσυκλετιστή, η διοίκηση της BMW Motorrad ήταν ένα συναισθηματικό υψηλό καριέρας μέσα στο BMW Group. Οδηγώντας τη μάρκα σε ιστορικές επιτυχίες, με το παθιασμένο και επαγγελματικό γκρουπ ανθρώπων στην BMW Motorrad και βάζοντας τις βάσεις για ένα πετυχημένο μέλλον για την BMW Motorrad, με κάνει απλά υπερήφανο. Ήταν μια σπουδαία περίοδος με μια σπουδαία ομάδα.”

Markus Flasch, BMW M GmbH

Markus Flasch
“Ως παθιασμένος μοτοσυκλετιστής είμαι ευχαριστημένος στο να συνεχίσω να κτίζω πάνω στις μέχρι τώρα επιτυχίες της BMW Motorrad και μαζί με την ομάδα συνεργατών που έχουν υψηλό κίνητρο, στο να κάνω ό,τι μπορώ στο να οδηγήσω την εκπληκτική μάρκα μας σε ένα πετυχημένο μέλλον”.

Σίγουρα η παραγωγή και η πρόσφατη παρουσίαση και από το BMW Group Hellas, των νέων μοτοσυκλετών M 1000 R & M 1000 RR, είναι ένα βήμα προς την κατεύθυνση αυτή!

ΠΗΓΗ