Αναβάτης Φεβρουάριος 2024 – Βλάχος Γιώργος

Αναβάτης Φεβρουάριος 2024 – Βλάχος Γιώργος

Αγαπητοί φίλοι και φίλες της λέσχης χαίρεται και καλό μήνα. Είμαι ο Γιώργος Βλάχος και κατάγομαι από τον Βόλο. Καθώς μέλος και φίλος της λέσχης απο το 2018, δεν έχω καταφέρει να παρεβρεθώ σε πολλές εκδηλώσεις και εκδρομές λόγω της ιδιότητος του επαγγέλματος που ακολουθόυσα (ναυτικος). Η αγάπη μου όμως για τη μοτοσυκλέτα, σε συνδιασμό με την αγάπη μου για ζωή και τις στιγμές που περνούν και δεν επιστρέφουν, με έδωσαν το κατάλληλο κίνητρο ώστε να σταματήσω να είμαι απών απο τη ζωή και πλέον να βρίσκομαι κι εγώ εδώ ως ένας φυσιολογικός άνθρωπος.

Η σχέση μου με τις μοτοσικλέτες προήλθε απο το πάθος μου για ταξίδια και εκδρομές, που μέχρι πρότινος έκανα με διαφορετικά μέσα. Χωρίς να έχω παλαιότερες εμπειρίες με μηχανοκίνητα δίκυκλα, συνέχισα να ταξιδεύω τον κόσμο επάνω στη πρώτη μου μοτοσυκλέτα η οποία δεν ήταν άλλη απο την F800GS του 2009.

Κάνοντας τις πρώτες μου εκδρομές στην Ελλάδα και τα πρώτα μου ταξίδια στο εξωτερικό συνειδητοποίησα δυο πράγματα. Το πρώτο πως η μοτοσυκλέτα είναι το πιο άμεσο μέσο επαφής με τη φύση και δεύτερο, πως η μοτοσυκλέτα “ταξιδεύει” τη ψυχή και όχι το σώμα.

Κατά τη διάρκεια των ταξιδίων αυτών, είχα τη χαρά να γνωρίσω ανθρώπους και μέντορες από όλη την Ελλάδα όπου περάσαμε όμορφες στίγμες ταξιδεύοντας, γεμάτες γέλιο, εντάσεις και πάνω απ’ όλα σεβασμό μεταξύ όλων.

Το φθινόπωρο του 2021 αποχωρήστικα την F800GS και χωρίς να περάσει καλά – καλά ένας μήνας, βρέθηκε την ίδια στιγμή η μοτοσυκλέτα που με είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον… Η R1250GS HP του 2019. Η αγαπημένη μου αυτή μοτοσυκλέτα με συντροφεύει μέχρι και σήμερα σε όλα μου τα ταξίδια.

Ιδιαίτερα χαρούμενος και ευγνώμων είμαι γιατί τα τελευταία χρόνια, εκτός από τη προαναφερθείσα, στα ταξίδια και σε όλες μας τις στιγμές με συντροφεύει η σχέση και συνοδοιπόρος μου Χρύσα, με την οποία μοιραζόμαστε τις ίδιες τρέλες καθώς και την αγάπη μας για ταξίδια, θάλασσα και μουσική.

Θα ήθελα να συγχαρώ θερμά για ακόμη μια φορά, όλα τα μέλη πού αφιερώνουν κόπο και χρόνο από τη προσωπική τους ζωή και συνδράμουν ώστε αυτή η Λέσχη να είναι αξιέπαινη, λειτουργική, και φτασμένη στο επίπεδο που είναι σήμερα, όχι μόνο για το εκδρομικό κομμάτι αλλά και για το φιλανθρωπικό έργο η οποία προσφέρει.

Προσωπικά πιστεύω πως η Πανελλήνια Συγκέντρωση – BMW MOTORRAD DAYS που πραγματοποιεί η λέσχη κάθε χρόνο, δεν είναι μια απλή εκδήλωση αλλά είναι μία γιορτή στην οποία παρεβρισκόμαστε για πολλούς λόγους. Δυο από αυτούς είναι η αγάπη και το πάθος μας που μας ενώνει γύρω από το στοιχείο που ονομάζεται μοτοσυκλέτα και συγκεκριμένα BMW MOTORRAD και επιπρόσθετα είναι μια πάρα πολύ γλυκιά αφορμή να σμίξουμε στον ίδιο χώρο μέλη και φίλοι από κάθε γωνιά της Ελλάδας, φίλοι που λόγω της απόστασης δεν είναι εύκολο να τους δεις κάθε μέρα, όπως επίσης μας δίνεται και η ευκαιρία να γνωρίσουμε καινούργιους ανθρώπους και να ανταλλάξουμε ιδέες γύρω από το κοινό μας πάθος.

Εύχομαι όλοι μας να είμαστε γέροι και δυνατοί να ταξιδεύουμε, να ανταμώνουμε και να γεμίζουμε τη ζωή μας με όμορφες στιγμές, γεμάτη έντονες εμπειρίες, δυνατά συναισθήματα και συναρπαστικές αναμνήσεις οι οποίες θα μας συντροφεύουν σε όλη μας τη πορεία.

 

Με εκτίμηση,

Βλάχος Γεώργιος