Αναβάτης Σεπτέμβριος 2024 – Διαπούλης Ιωάννης

Αναβάτης Σεπτέμβριος 2024 – Διαπούλης Ιωάννης

Αγαπητή φίλοι,

Ονομάζομαι Γιάννης Διαπούλης

Η επαφή μου με της μηχανές ξεκίνησε από μικρή ηλικία. Το πρώτο μηχανάκι το οποίο οδήγησα, ήταν ένα Piaggio μοτο-ποδήλατο. Μεγαλώνοντας, ήρθα σε επαφή με αρκετές μηχανές δίχρονες και τετράχρονες, όμως η μεγαλύτερή μου αγάπη ήταν και είναι οι μηχανές της BMW.

Η πρώτη μου μηχανή BMW ήταν το 1996 αγοράζοντας την F-650 με την οποία ξεκίνησα να κάνω ταξίδια στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό. Τη μηχανή πάντα την έβλεπα ως μέσο διαφυγής και όχι για καθημερινή χρήση.

Η επαφή μου με την λέσχη ξεκίνησε το 2000, όπου γνώρισα κόσμο και έκανα φίλους, οι οποίοι είχαν την ίδια τρέλα για της συγκεκριμένες  μηχανές και τα ταξίδια με εμένα. Το ταξίδι μου μέσα στην λέσχη διήρκησε 6 χρόνια μιας και το 2007 απέκτησα άλλες υποχρεώσεις, όμως η επαφή μου με την λέσχη δεν σταμάτησε, διότι παρακολουθούσα την κίνηση της από διάφορες ανάρτησης στο Facebook.

Το 2022 απέκτησα το 1200-GS και μετά από 15 χρόνια απουσίας επανήλθα στην παρέα της λέσχης βλέποντας παλιούς φίλους και κάνοντας νέες γνωριμίες. Θα ήθελα να συνεχίσω στην λέσχη της BMW Riders Club Hellas κάνοντας ακόμα περισσότερα ταξίδια.

 

Ευχαριστώ πολύ,

Εύχομαι σε όλους τους φίλους καλά και ποιοτικά χιλιόμετρα.