Αναβάτης Οκτώβριος 2024 – Καστής Νικόλαος

Αναβάτης Οκτώβριος 2024 – Καστής Νικόλαος

Ονομάζομαι Νικόλαος Καστής από την εξωτική Λέρο.

Η επαφή μου με της μηχανές ξεκίνησε από μικρή ηλικία μίας και ο Πατέρας μου είχε πάντα vespa P 200. Δεν άργησα να τής πάρω τον αέρα και από το Δημοτικό άρχισα να το παίρνω κρυφά. Το πρώτο μου μηχανάκι ήταν ένα DT-50 Yamaha γύρω στα 14.  Το μικρόβιο είχε εισχωρήσει στο αίμα μου και δεν με κρατούσε τίποτα Motorsport και Μοτό Ευαγγέλιο από τα 10 μου.

     

Το  2001, πίνοντας φραπέ στο στέκι τον Μηχανόβιων Αιγόκερως club (μπιλιαρδάδικο) ιδιοκτησίας του νην Προέδρου του Μοτοσυκλετιστικού Ομίλου  Λέρου, μας ήρθε η ιδέα να οργανώσουμε τα μοτοσυκλέιστικα μας δεδομένα δημιουργώντας έναν σύλλογο. Ο Θεός Μας είχε στείλει μετάθεση στην Ναυτική Βάση τής Λέρου Τον αείμνηστο Μοτοσυκλετιστικο μας Πατέρα Σπύρο Καψοκαβάδη και την Μοτοσυκλετιστικη μας μητέρα   Μαρία Σκιαδά Καψοκαβάδη. Χρόνια εμπειρίας και η δύο απ’ την Λεμοτ τότε, έφεραν το καταστατικό πατήσαμε σε αυτό και έτσι ξεκίνησε το μεγάλο ταξίδι.

     

Μεγαλώνοντας ήρθα σε επαφή με αρκετές μηχανές, δίχρονες και τετράχρονες, αγωνιζόμενος στο Πανελλήνιο και Δωδεκανησιακό  Πρωτάθλημα Motocross συνάμα με συμμετοχή σε πανελλήνιες συγκεντρώσεις ταξίδια με μοτοσυκλέτα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Η πρώτη μου μηχανή BMW ήταν το GS1200. Αγοράζοντας την, ξεκίνησα την επαφή μου με το BMW riders club Hellas. Τη μοτοσικλέτα πάντα την έβλεπα ως μέσο διαφυγής ,έρωτα, πάθους και όχι για καθημερινή χρήση.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την μεγάλη αγκαλιά που εισέπραξα.

Πάντα Όρθιοι!!!