ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: Συνάντηση μελών στη Βόρεια Ελλάδα – 18 Νοεμβρίου 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: Συνάντηση μελών στη Βόρεια Ελλάδα – 18 Νοεμβρίου 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

BMW RIDERS CLUB HELLAS

 

Αγαπητά Μέλη του BMW Riders Club Hellas Θεσσαλονίκης, Βορείου Ελλάδος και Φίλοι αυτού, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Λέσχης, ο Πρόεδρος της Λέσχης κ. Σπύρος Καψοκαβάδης και ο Υπεύθυνος Εκδρομικού κ. Γιώργος Κατσίρος, θα επισκεφτούν τη Θεσσαλονίκη.

Σκοπός της επίσκεψης αυτής, είναι η συνάντηση / γνωριμία μαζί σας, η ανταλλαγή απόψεων / προτάσεων, η σύσφιξη των ανθρώπων με αγάπη για τη μοτοσυκλέτα ιδίως την BMW και την παρουσίαση της πολιτικής του νεοεκλεγέντος Δ.Σ. (Εκδηλώσεων, Ταξειδίων, Δράσεων).

Για το σκοπό αυτό, σας καλούμε στην Εκδήλωση που θα λάβει χώρα στο Εντευκτήριο του Μ.Ο.Θ. (Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης), Γρ. Λαμπράκη 7, 54636 Θεσσαλονίκη (2310 208240), το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 17:00.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε εκ των προτέρων θερμά τον Μ.Ο.Θ., για την φιλοξενία και την αμέριστη βοήθεια για την πραγματοποίηση αυτής της Εκδήλωσης.

Θα χαρούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

Για πληροφορίες απευθύνεστε στον Υπεύθυνο Εκδρομικού του BMW Riders Club Hellas, κ. Γιώργο Κατσίρο (τηλ. Επικοινωνίας: 6983 515102).

 

Με εκτίμηση,

Για το Δ.Σ. της Λέσχης

Σπυρίδων Δ. Καψοκαβάδης                                      Ευάγγελος Καλλιγέρης

Πρόεδρος                                                                 Γραμματέας