“Δρομο Θυσιας” στα Καλαβρυτα 2022

“Δρομο Θυσιας” στα Καλαβρυτα 2022

“Η αρχή έγινε στη μοτοβόλτα στα καμένα της Β.Εύβοιας, ακολούθησε η μοτοβόλτα στα καμένα της Αρχαίας Ολυμπίας. Η Πανελλήνια ομάδα φιλων μοτοσυκλέτας (λέσχες, μοτοπαρέες ενωμένες χωρίς διαχωρισμούς) διοργανώνει τον «Δρόμο Θυσίας» στα μαρτυρικά Καλάβρυτα στις 11 Δεκεμβρίου 2022 !!
Για την ιστορία, κατά την διάρκεια της Γερμανικής κατοχής, στις 13 Δεκεμβρίου του 1943 εκτελέστηκε ολόκληρος ο ανδρικός πληθυσμός και καταστράφηκε ολοσχερώς η κωμόπολη των Καλαβρύτων από στρατιώτες της Γερμανικής 117ης μεραρχίας καταδρομών.

Η σφαγή των Καλαβρύτων αποτελεί την πιο βαριά περίπτωση εγκλήματος πολέμου στην Ελλάδα!!

Το ελάχιστο χρέος μας, να αποτισουμε φόρο τιμής σε αυτό τον μαρτυρικό τόπο.
Το BMW RIDERS CLUB ΕΛΛΑΣ συμμετέχει στην εκδήλωση.

Με την ευκαιρία της συμμετοχής της λέσχης μας στον “Δόμο Θυσίας” στα Καλάβρυτα την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, διοργανώνεται 2μερη εκδρομή με διαμονή στο https://hotelafrika.eu/ στο Διακοφτό.
Η αναχωρητή θα γίνει το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στις 09.30 από τα διόδια Ελευσίνας και μετά την άφιξη μας στο ξενοδοχείο, το πρόγραμμα περιλαμβάνει ανέβασμα στα Καλάβρυτα με τον Οδοντωτο, για βόλτα καφέ και φαγητό !!

Επειδή το ξενοδοχείο είχε μόνο 25 δωμάτια αλλά θα είναι κι άλλες λέσχες μαζί μας, όσοι επιθυμούν να κάνουν κράτηση παρακαλούνται να το πράξουν άμεσα !!
Κόστος δίκλινου 50 ευρώ με πρωινό.
Κρατήσεις στο 6932277027 Αναγνωστόπουλος Γαρύφαλλος.

 

Σημαντικό: Όποιος θέλει να έρθει με τον οδοντωτό μπαίνει και κλείνει μόνος του εισιτήριο στο site της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Δεν υπάρχει ομαδικό. Αναχώρηση 12:17 από το Διακοφτό. Επιστροφή από Καλάβρυτα στις 16:45. Όποιος δεν προλάβει να κλείσει εισιτήρια και θέλει να έρθει Καλάβρυτα, αναγκαστικά θα ακολουθήσει οδικώς με την μοτοσυκλέτα του.