Τετάρτη 15 Ιουνίου πομπή μοτοσυκλετιστών αιμοδοτών

Τετάρτη 15 Ιουνίου πομπή μοτοσυκλετιστών αιμοδοτών

Στις 15 Ιουνίου είναι η Παγκόσμια ΗΜΕΡΑ του ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΑΙΜΟΔΟΤΗ.

Την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022, θα διοργανώσουμε την εκδήλωσή μας με το ακόλουθο πρόγραμμα:
– Από 09.30 – 16.00 Εθελοντική Αιμοδοσία στην αίθουσα τελετών του Υπουργείου Υγείας.
– Στις 17.30 συγκέντρωση μοτοσυκλετιστών  και φίλων, στον έξω χώρο του Υπουργείου Υγείας (Αριστοτέλους 17) και πέριξ αυτού.
– Στις 18.00 αναχώρηση με πομπή μοτοσυκλετιστών για Σύνταγμα, δια μέσου Σταδίου και κατάθεση στεφάνου στον ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ (όσοι φίλοι θέλουν να παραστούν στην κατάθεση και δεν έχουν δίκυκλο μπορούν να αναμένουν στο Σύνταγμα ).  Eπικεφαλής της πορείας o Πρωταθλητή Ελλάδος Μοτοσυκλέτας ταχύτητος Ανδρέας Ψυχογιός!
– Γύρω στις 19.00 επιστροφή στο Υπουργείο Υγείας, καφέ, αναψυκτικό.
– Αμέσως μετά στην αίθουσα Τελετών του Υπουργείου Υγείας θα γίνει βράβευση, «Τιμητικό Δίπλωμα με Αναμνηστική Πλακέτα με Σπάνια Συλλεκτική αξία» σε φορείς και άτομα που βοήθησαν στην μακράν πορεία του, τους σκοπούς και το έργο του Συλλόγου μας και της Εθελοντικής Αιμοδοσίας! Θα πραγματοποιηθεί βράβευση της Λέσχης μας!

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ
Ο Σύλλογός είναι ένας από τους αρχαιότερους και μεγαλύτερους Συλλόγους της Χώρας, με μεγάλη δράση και προσφορά σε αίμα και παράγωγα αυτού.
Η έδρα του είναι στην κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου Υγείας και είναι αρωγός και συνεργάτης όλων των προσπαθειών για επάρκεια αίματος στη Χώρα μας, που κάνει η εκάστοτε Ηγεσία του Υπουργείου Υγείας.
Οι συνεργασίες και η δημιουργία πολλών άλλων Συλλόγων και ομάδων Εθελοντών Αιμοδοτών, είχε σαν αποτέλεσμα να γίνει η χώρα μας, σχεδόν αυτάρκης σε αίμα και άλλα παράγωγα αυτού.
Έχει διοργανώσει και παρακολουθήσει πολλά συνέδρια και ημερίδες πολλά από αυτά Διεθνή, συναυλίες, αδελφοποιήσεις με άλλους φορείς του εξωτερικού, σκυταλοδρομίες με μοτοσυκλέτες σε όλη την Ελλάδα μεταδίδοντας το ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ κλπ.
Εκδίδει περιοδικά, φυλλάδια και οι επιστημονικοί συνεργάτες του συγγράφουν επιστημονικές μελέτες.
Για το τεράστιο φιλάνθρωπο κοινωνικό του έργο, έχει τιμηθεί και δεχθεί ευχαριστίες από Πατριάρχες, Προέδρους της Δημοκρατίας, Πρωθυπουργούς, Αρχηγών κομμάτων, Αρχιερείς, Υπουργούς και άλλους φορείς.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Σπύρος Γραμμένος