Φαγητό όλοι μαζί στο Χαϊδάρι – “2 ΚΑΙ ΝΑΚΑΙΟΙ” – 15 Οκτωβρίου 2023

Φαγητό όλοι μαζί στο Χαϊδάρι – “2 ΚΑΙ ΝΑΚΑΙΟΙ” – 15 Οκτωβρίου 2023

Αγαπητά μέλη,

Την επόμενη Κυριακή 15 Οκτωβρίου το μεσημέρι θα θέλαμε να σας καλέσουμε για να πάμε για φαγητό όλοι μαζί στο Χαϊδάρι, στο φίλο της λέσχης μας Νίκο Νάκο, 2 ΚΑΙ ΝΑΚΑΙΟΙ.

Για τη δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη η κράτηση θέσεων στον υπεύθυνο εκδηλώσεων & δημοσίων σχέσεων Βασίλη Νανη στο τηλέφωνο6955069819.

Οι κρατήσεις θα πρέπει να γίνουν το αργότερο μέχρι και την Τετάρτη  το απόγευμα 11 Οκτωβρίου καθώς ο αριθμός των θέσεων δεν είναι απεριόριστος.

Το μενού θα περιέχει διάφορα ορεκτικά ανά 4 άτομα και οι καλεσμένοι θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ τριών κυρίως πιάτων, (μπιφτέκι προβατίνας – μπριζόλας χοιρινής- φιλέτου κοτόπουλου).Τα ποτά θα χρεωθούν ξεχωριστά ανά άτομο. Το κόστος είναι 15€ ανά άτομο (συν τα ποτά) και για τα μικρά παιδιά που δεν θα παραγγείλουν κυρίως πιάτο το κόστος θα είναι 7€.

Η συνάντηση μας θα γίνει έξω από το Χρηματιστήριο Αθηνών στη Λεωφόρο Αθηνών 110 στη 13:30 το μεσημέρι, θα ξεκινήσουμε όλοι μαζί από εκεί και το γεύμα θα ξεκινήσει στις 14:00.

Παρακαλούμε πολύ όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή διότι όπως ήδη σας αναφέραμε θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας.

Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

IT’S OUR DNA

BMW MOTORRAD

Ο Υπεύθυνος Εκδηλώσεων 

& Δημοσίων Σχέσεων

Βασίλειος Νάνης