Σεμινάρια BMW Βαγιανέλης!

Σεμινάρια BMW Βαγιανέλης!

Η All Road Training σε συνεργασία με την BMW Βαγιανέλης Α.Ε για το 2017 διοργανώνουν μια σειρά Θεωρητικών Σεμιναρίων επιμορφωτικού χαρακτήρα. Τα σεμινάρια απευθύνονται σε όλους τους αναβάτες μοτοσικλέτας ασχέτως βαθμού εμπειρίας, τύπου ή μάρκας μοτοσικλέτας, ηλικίας ή φύλου. Βασικός στόχος μας είναι να προσφέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερες γνώσεις στον Έλληνα ή Ελληνίδα οδηγό μοτοσικλέτας, αλλά και στους συνεπιβάτες τους, αυξάνοντας κατά το μέγιστο δυνατό την Οδηγική τους Ασφάλεια.
Τα Θεωρητικά Σεμινάρια έχουν πολύ θεματικό χαρακτήρα καλύπτοντας σχεδόν ολόκληρο το φάσμα των αντικειμένων που απασχολούν τον σύγχρονο οδηγό μοτοσικλέτας τόσο κατά την καθημερινή αστική μετακίνηση όσο και κατά την διάρκεια των ασφάλτινων ή χωμάτινων ταξιδιών στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.
Κάθε Σεμινάριο διαρκεί από 4 έως 6 ώρες ανάλογα με τύπο ή την θεματολογία του (με ενδιάμεσα διαλείμματα) και ως σημείο Εκπαίδευσης χρησιμοποιούμε έναν ειδικά προετοιμασμένο χώρο στις νέες εγκαταστάσεις της BMW Βαγιανέλης.
Υπεύθυνος για τον σχεδιασμό και βασικός εισηγητής των Σεμιναρίων είναι ο Νίκος Σπανός ο οποίος σε ορισμένα σεμινάρια θα πλαισιώνεται από εξειδικευμένους – αναγνωρισμένους επαγγελματίες Εκπαιδευτές. Οι ενδιαφερόμενοι, εδώ σε αυτή την σελίδα, δίπλα από το Πρόγραμμα 2017 μπορούν να δουν την θεματολογία , τους εισηγητές καθώς και το αναλυτικό ωρολόγιο πρόγραμμα ανά Σεμινάριο. Για οργανωτικούς λόγους είναι απαραίτητη η ηλεκτρονική Κράτηση Συμμετοχής.

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ 

  • Όλα τα Θεωρητικά Σεμινάρια για το 2017 είναι Δωρεάν, προσφορά της BMW Βαγιανέλης στους Έλληνες οδηγούς μοτοσικλέτας.
  • Παρέχεται αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής ανά σεμινάριο.
  • Δυνατότητα υλοποίησης των σεμιναρίων για Club ή Forums Μοτοσικλέτας κατόπιν συνενόησης με την BMW Βαγιανέλης.
  • Πιστοποιημένα Σεμινάρια από εξωτερικούς συνεργάτες-φορείς, όπως Πρώτων Βοηθείων (Medical), στα οποία παρέχεται αναγνωρισμένο πιστοποιητικό εκπαίδευσης υπάρχει επιπλέον κόστος συμμετοχής, το οποίο ανακοινώνεται ανά περίπτωση.