Αναβάτης Μάιος 2024 – Ευσταθίου Χρήστος

Αναβάτης Μάιος 2024 – Ευσταθίου Χρήστος

Αγαπητά μέλη της λέσχης (οικογένεια) BMW Riders club Hellas.

Θα ξεκινήσω με ευχαριστίες για την μεγάλη αγκαλιά και αγάπη που έχω εισπράξει από όλους σας.
Ονομάζομαι Χρήστος Ευσταθίου και είμαι γέννημα θρέμμα Πειραιώτης.
Η πρώτη μου γνωριμία με τις μηχανές έγινε μέσω του πατέρα μου σε ηλικία 12 ετών. Όταν ανέβηκα για πρώτη φορά στη μηχανή του (Ηorex 400) ένιωσα ότι ανήκω εκεί. Οι επόμενες μηχανές του ήταν BMW (R55 ,R56) μάλλον αυτό εξηγεί τον έρωτα μου για την συγκεκριμένη εταιρία.


Όλα τα χρόνια  από την νιότη μου μέχρι και σήμερα θυμάμαι τον εαυτό μου πάνω σε μία μηχανή ,ξεκινώντας από Γιαπωνέζικες (Honda,Yamaha)πέρασα σε Ευρωπαϊκές ( Triumph tiger 1050) μέχρι που κατέληξα στην πρώτη μεγάλη μου αγάπη BMW GS1200
Έχοντας κάνει άπειρα χιλιόμετρα εντός και εκτός Ελλάδας έκλεισα τον κύκλο με τα on/off  ανοίγοντας έναν καινούριο με street μηχανές (RT1200 του 09 και RT1200 του 16).


Εκεί που νόμιζα ότι τα είχα δει όλα πάνω στους δύο τροχούς μπήκε στη ζωή μου το Κ 1600 του 19 ,εμπειρία πρωτόγνωρη σε επιδόσεις και ήχο. Μέχρι που ένα σοβαρό τροχαίο( με εγκατάλειψη )με ανάγκασε να μείνω εκτός παιχνιδιού για τουλάχιστον δύο χρόνια . Αφού ανασύνταξα τις δυνάμεις μου σωματικές και ψυχικές και με την απόλυτη στήριξη και προτροπή της οικογένειας μου(Σύζυγος και κόρες) μπήκα ξανά στο παιχνίδι με το Κ1600 του 2023.

 

Το ταξίδι συνεχίζεται ….
Ευχαριστώ από καρδιάς!!!!