Πουλήθηκε στην Ελλάδα Ducati των 97.000 ευρώ!

Πουλήθηκε στην Ελλάδα Ducati των 97.000 ευρώ!

Στην εξωπραγματική τιμή των 97.000 ευρώ πουλήθηκε στην Ελλάδα μία από τις πιο σπάνιες μοτοσυκλέτες του κόσμου.

Πρόκειται για την Ducati Panigale 1299 Superleggera, η οποία έχει παραχθεί σε μόλις 500 μονάδες και περιλαμβάνει κορυφαία τεχνολογία που μπορεί να συγκριθεί ακόμα και με μοτοσυκλέτες που τρέχουν στους αγώνες του MotoGP.
Η Panigale 1299 Superleggera ζυγίζει μόνο 163 κιλά χάρη στη χρήση ανθρακονημάτων. Είναι χαρακτηριστικό πως ακόμα και οι εξατμίσεις που φορά είναι ίδιες με τη μοτοσυκλέτα που τρέχει στα Super Bikes, με τη διαφορά να επικεντρώνεται στη χωρητικότητα του κινητήρα (στα Super Bikes είναι 1.200 κ.εκ.). Όπως έχετε καταλάβει, η Panigale 1299 Superleggera εφοδιάζεται με ό,τι προηγμένο τεχνολογικά υπάρχει στον κόσμο.

Στην 1299 Panigale Superleggera έχει γίνει εκτενής χρήση ανθρακονημάτων
Στην 1299 Panigale Superleggera έχει γίνει εκτενής χρήση ανθρακονημάτων

Την αγόρασε συλλέκτης

Η συγκεκριμένη που πουλήθηκε στην Ελλάδα έχει χρώμα ματ, κάτι που συναντούμε και στην εφετινή μοτοσυκλέτα που τρέχει στο MotoGP.

Τη συλλεκτική μοτοσυκλέτα απέκτησε Έλληνας που έχει αδυναμία σε σπάνια οχήματα, είτε αυτά έχουν δύο είτε… τέσσερις τροχούς. Η συλλογή του είναι ίσως η κορυφαία στην Ελλάδα και μία από τις πιο ξεχωριστές στον κόσμο, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως πριν από περίπου έναν χρόνο είχε αποκτήσει ακόμη μία, περιορισμένης παραγωγής, Panigale.

Το σίγουρο είναι πως θα τη χαρεί και ευχόμαστε να την κυκλοφορεί αρκετά συχνά… για να μπορούν να την απολαμβάνουν, μαζί με τον ίδιο, και οι φίλοι της μοτοσυκλέτας.

Όπως ακριβώς ήρθε στην Ελλάδα!!!
Όπως ακριβώς ήρθε στην Ελλάδα!!!

 

Το χρώμα είναι ματ όπως το αντίστοιχο των Ducati που τρέχουν στο MotoGP
 

Πηγή