Ελληνική “EXOTICA” μοτοσυκλέτα – by DNA!

Ελληνική “EXOTICA” μοτοσυκλέτα – by DNA!

Σε μία γωνιά αυτής της χώρας γράφεται ένα κομμάτι της παγκόσμιας ιστορίας της μοτοσυκλέτας. Πρόκειται για τις εγκαταστάσεις της DNA Filters που εξάγει τα προϊόντα της σε όλο τον κόσμο – και υπάρχει λόγος για αυτό, αφού η επιτυχία στις πωλήσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα επιτυγχάνεται μονάχα αξιοκρατικά.

Τι γίνεται λοιπόν όταν οι κορυφαίοι –αποδεδειγμένα- στον τομέα τους, με τεράστιες γνώσεις στον σχεδιασμό και μεγάλη αγάπη για τις μοτοσυκλέτες, αποφασίζουν να στριμώξουν το χρονοδιάγραμμά τους και να ασχοληθούν με το χόμπι τους; Δημιουργούν μία “EXOTICA” μοτοσυκλέτα, από αυτές που δημοσιογράφοι-θρύλοι, όπως ο «δικός μας» Alan Cathcart θα κυνηγούν να παρουσιάσουν στο παγκόσμιο κοινό!

Η DNA Filters αποφάσισε να κατασκευάσει μία μοτοσυκλέτα που κανείς άλλος δεν θα μπορεί να αναπαράγει, κι αυτό γιατί βάζει δύο στοιχεία που τα έχει μοναδικά, τον σχεδιασμό και την μηχανολογική υπεροχή. Με ένα μασιφ κομμάτι αλουμινίου, εισαγόμενου από την Γερμανία με πολύ αυστηρές προδιαγραφές, η DNA Filters «σκάβει» και δημιουργεί ρεζερβουάρ και πλαίσιο σέλας με πάχος χιλιοστών. Πρόκειται για ένα κράμα που χρησιμοποιείται στην αεροναυπηγική, καθώς διατηρεί την συνοχή του και τα χαρακτηριστικά ακαμψίας του όσο λεπταίνει σε πάχος και φυσικά συνοδεύεται από το αντίστοιχο, διόλου ευκαταφρόνητο, κόστος. Είναι το τρίτο στοιχείο που καθιστά το DCR017, την Café Racer που είναι σχεδόν έτοιμη να αποκαλυφθεί, μία μοτοσυκλέτα της κατηγορίας “EXOTICA” –  την μόνη ελληνική custom των ημερών μας που μπαίνει σε αυτή την κατηγορία: Υψηλό κόστος, τολμηρός σχεδιασμός, κατασκευαστική ακρίβεια!

Το DCR017 της DNA Filters έχει ξεκινήσει πολλούς μήνες πριν να σχεδιάζεται και να κατασκευάζεται, πρωτο-ακούσαμε για αυτό στην EICMA του 2016, και σαν επιθυμία είναι σίγουρα πολύ παλιότερη, αλλά μπαίνει τώρα σε εφαρμογή αφού ο χρόνος για την εξαγωγική εταιρία είναι πολύτιμος. Ωστόσο πλέον η ελληνική custom “EXOTICA” είναι έτοιμη να παρουσιαστεί επίσημα το επόμενο διάστημα και να φιγουράρει στην φετινή EICMA, αντιπροσωπεύοντας την φωτεινή πλευρά της χώρας!

Το MOTO έχει αποκλειστικές φωτογραφίες και πληροφορίες και καθώς η κατασκευή της παρουσιάζει κάτι καινούριο και μοναδικό, το επόμενο διάστημα θα αποκαλύπτουμε τις λεπτομέρειες της εξωτικής, ελληνικής μοτοσυκλέτας, μέχρι την ολοκλήρωσή της και την πρώτη της παρουσίαση!

 

 

πηγή