Nέα σειρά μαλακών αποσκευών BMW

Nέα σειρά μαλακών αποσκευών BMW

Είτε πρόκειται για μικρές μετακινήσεις εντός πόλης, είτε για ταξίδια μεγάλου βεληνεκούς με τον Covid-19 σαν να μην υπήρξε ποτέ, η BMW Motorrad φέρνει μια νέα σειρά μαλακών αποσκευών για κάθε ανάγκη.

Tank Bag Black Collection, μεγάλο μέγεθος (GS)

 
 

Κατασκευασμένο από ανθεκτικό πολυεστερικό ύφασμα με επίστρωση θερμοπλαστικής πολυουρεθάνης TPU, διαθέτει πληθώρα έξυπνων λεπτομερειών. Πέρα από το ελαστικό, αδιάβροχο φερμουάρ με δύο οδηγούς και δυνατότητα κλειδώματος, στον κύριο χώρο υπάρχει δεύτερο που δίνει δυνατότητα μεγέθυνσης της βαλίτσας από 13 σε 18 λίτρα. Ο αποσπώμενος εσωτερικός σάκος με αναδιπλούμενο κάλυμμα είναι 100% αδιάβροχος. Υπάρχουν τσέπες με δίχτυ στα πλάγια του κύριου διαμερίσματος και εξωτερική τσέπη για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο. Ιδιαίτερα πρακτικό: Το tank bag διαθέτει άνοιγμα για καλώδιο κινητού και αδιάβροχη διάφανη θήκη στην επάνω πλευρά, η οποία επιτρέπει τη χρήση συσκευών με οθόνες αφής εξωτερικά.
Το μεγάλο tank bag έχει σχεδιαστεί για μοτοσυκλέτες με επικλινή ρεζερβουάρ και εφαρμόζει τέλεια χάρη στα αντιολισθητικά μαξιλαράκια στο κάτω μέρος του, ενώ ασφαλίζει με μοτοσυκλετιστικού τύπου ιμάντες σε τρία σημεία. Πρακτικά κλιπ εμπρός και πίσω δίνουν τη δυνατότητα γρήγορης αφαίρεσης και ασφάλισης κατά τον ανεφοδιασμό καυσίμου. Το tank bag διαθέτει και ιμάντα για τον ώμο, που το μετατρέπει σε σακίδιο πλάτης. Χάρη στους πρόσθετους ιμάντες, εναλλακτικά μπορεί να τοποθετηθεί και στο πίσω μέρος της μοτοσυκλέτας, στη σχάρα ή στη σέλα του συνεπιβάτη. Είναι μαύρο με μπλε φινίρισμα και φωτεινή μπλε επένδυση ώστε να εντοπίζονται πιο εύκολα τα μικροαντικείμενα. Η φόδρα είναι φτιαγμένη από 100% πολυεστέρα.

Χωρητικότητα: 13-18 λίτρα, διαστάσεις: 32×22×19/26cm.

 

Tank Bag Black Collection, μεγάλο μέγεθος (Tour & Roadster)

Η συγκεκριμένη έκδοση έχει σχεδιαστεί ειδικά για touring και roadster μοτοσυκλέτες. Προσαρμόζεται εύκολα σε μεγάλα επικλινή ρεζερβουάρ χάρη στα αντιολισθητικά μαξιλαράκια. Eίναι κατασκευασμένο από ιδιαίτερα ανθεκτικό πολυεστερικό ύφασμα με επίστρωση TPU και περιλαμβάνει αδιάβροχο εσωτερικό σάκο με υδατοστεγές κάλυμμα. Ο χώρος αποθήκευσης αυξάνεται εύκολα από 13 σε 18 λίτρα χάρη στο περιμετρικό φερμουάρ στο κεντρικό τμήμα του. Το κεντρικό διαμέρισμα του σακιδίου κλείνει με αδιάβροχο ελαστικό φερμουάρ με δύο οδηγούς και δυνατότητα κλειδώματος μεταξύ τους. Πρόσθετοι αποθηκευτικοί χώροι υπάρχουν στην εξωτερική τσέπη και στις δικτυωτές εσωτερικές. Το tank bag διαθέτει έξυπνες λύσεις, όπως άνοιγμα για καλώδιο και αδιάβροχη διάφανη θήκη στην επάνω πλευρά, ενώ ασφαλίζει με μοτοσυκλετιστικού τύπου ιμάντες σε τρία σημεία. Πρακτικά κλιπ εμπρός και πίσω επιτρέπουν τη γρήγορη αφαίρεση και ασφάλιση κατά τον ανεφοδιασμό καυσίμου. Το tank bag διαθέτει και ιμάντα ώμου για εύκολη μεταφορά, ενώ χάρη στους πρόσθετους ιμάντες μπορεί να προσαρμοστεί και στο πίσω μέρος της μοτοσυκλέτας, στη σχάρα ή στη σέλα του συνεπιβάτη. Είναι μαύρο με μπλε φινίρισμα και φωτεινή μπλε επένδυση ώστε να διακρίνεται πιο εύκολα το περιεχόμενό του. Η εξωτερική επιφάνεια είναι φτιαγμένη από 100% πολυεστέρα με επίστρωση πολυουρεθάνης TPU.

Χωρητικότητα: 13-18 λίτρα, διαστάσεις: 34×22×16/21cm.

Tank Bag Black Collection, μικρό μέγεθος (GS, Tour & Roadster)

 

Το ανθεκτικό μικρού μεγέθους tank bag της συλλογής Black συγκρατείται με ιμάντες και είναι ιδανικό εξάρτημα για μικρά ταξίδια με ελάχιστες αποσκευές. Είναι ιδιαίτερα πρακτικό, διαθέτοντας αφαιρούμενο αδιάβροχο εσωτερικό σάκο με υδατοστεγές αναδιπλούμενο κλείσιμο, άνοιγμα για καλώδιο, χειρολαβή και ιμάντες πλάτης. Με χωρητικότητα 5 λίτρων είναι ιδανικό για ημερήσιες εκδρομές. Διαθέτει επίσης ελαστικό και αδιάβροχο φερμουάρ με δύο οδηγούς και δυνατότητα κλειδώματος, το οποίο προστατεύει το περιεχόμενο από την υγρασία. Στις πλευρές του κεντρικού διαμερίσματος υπάρχουν πρακτικές δικτυωτές τσέπες για εύκολο διαχωρισμό μικροαντικειμένων. Το πρακτικό αυτό σακίδιο ταιριάζει τόσο σε μοτοσυκλέτες με καμπυλόγραμμα ρεζερβουάρ όσο και σε εκείνες με πιο ογκώδη και επικλινή. Εφαρμόζει τέλεια χάρη στα αντιολισθητικά μαξιλαράκια στο κάτω μέρος και προσαρμόζεται με ιμάντες τριών σημείων. Με τους πρόσθετους ιμάντες που διαθέτει, μπορεί να τοποθετηθεί στο πίσω μέρος της μοτοσυκλέτας, είτε στη σχάρα φόρτωσης, είτε στη σέλα του συνοδηγού. Πρακτικά κλιπ εμπρός και πίσω επιτρέπουν τη γρήγορη αφαίρεση και ασφάλιση κατά τον ανεφοδιασμό καυσίμου. Διαθέτει και ιμάντα ώμου για εύκολη μεταφορά. Διατίθεται αποκλειστικά σε μαύρο χρώμα με μπλε φινίρισμα και ανακλαστικές λωρίδες. Η εσωτερική επένδυση είναι σε μπλε χρώμα και φτιαγμένη από 100% πολυαμίδιο.

Χωρητικότητα: 5 λίτρα, διαστάσεις: 25×20×10cm.

Πίσω βαλίτσες Black Collection, σε 2 μεγέθη (Large/Small)

Οι νέες μαλακές βαλίτσες για το πίσω μέρος της μοτοσυκλέτας αποτελούν σημεία αναφοράς της Black Collection. Διατίθενται σε δύο μεγέθη, ένα για μικρές εξορμήσεις και ένα για μεγαλύτερα ταξίδια με τις ανάλογες αποσκευές. Και στις δύο εκδόσεις η εξωτερική επένδυση έχει αδιάβροχη επίστρωση θερμοπλαστικής πολυουρεθάνης TPU, ενώ αδιάβροχος είναι και ο εσωτερικός σάκος. Το κεντρικό ελαστικό φερμουάρ είναι ανθεκτικό στη βροχή και οι οδηγοί του μπορούν να κλειδωθούν μεταξύ τους για πρόσθετη ασφάλεια. Ένα δεύτερο περιφερειακό φερμουάρ στο κεντρικό διαμέρισμα της μαλακής βαλίτσας έχει προστεθεί για την αύξηση της χωρητικότητάς του όποτε χρειαστεί. Η εσωτερική τσέπη στο κάλυμμα της μαλακής βαλίτσας και δύο τσέπες με φερμουάρ στα πλάγια εξασφαλίζουν ιδανική χωροδιάταξη των μικροαντικειμένων. Μία ακόμα έξυπνη λεπτομέρεια είναι οι ρυθμιζόμενοι σε μήκος ιμάντες για τον ώμο και η δυνατότητα μεταφοράς αναδιπλωμένων αποσκευών. Η πίσω μαλακή βαλίτσα Black Collection έχει σχεδιαστεί για να προσαρμόζεται σε σχάρα μοτοσυκλέτας και διαθέτει ειδική βάση, ενώ προσφέρεται σε μαύρο χρώμα με μπλε φινίρισμα και ανακλαστικές λωρίδες. Η εσωτερική επένδυση είναι επίσης μπλε χρώματος.

• Πίσω μαλακή βαλίτσα Black Collection, μεγάλο μέγεθος. Χωρητικότητα: 50-60 λίτρα Διαστάσεις: 55×30×30/35cm
• Πίσω μαλακή βαλίτσα Black Collection, μικρό μέγεθος. Χωρητικότητα: 35-42 λίτρα Διαστάσεις: 41×30×30/35cm

Πλαϊνή μαλακή βαλίτσα Black Collection, σε 2 μεγέθη (Large/Small)

Διακρίνεται για το λιτό λειτουργικό σχεδιασμό της και διατίθεται σε δύο μεγέθη, με χωρητικότητα 10 ή 15 λίτρων. Με εξωτερική επένδυση TPU προσφέρει μεγάλους χώρους, ειδικά για ελαφριές αποσκευές. Ο όγκος της μειώνεται εύκολα και γρήγορα χάρη στους ειδικούς ιμάντες συγκράτησης που διαθέτει. Χάρη στην εξωτερική τσέπη με το υδατοστεγές φερμουάρ, ο αναβάτης έχει άμεση πρόσβαση σε αντικείμενα πρώτης ανάγκης. Ο αδιάβροχος εσωτερικός σάκος είναι αφαιρούμενος και ιδιαίτερα πρακτικός. Η πλαϊνή μαλακή βαλίτσα Black Collection προσαρμόζεται με ειδικές υποδοχές και στις δύο πλευρές της μοτοσυκλέτας. Τοποθετείται και αφαιρείται πανεύκολα χάρη στον πρακτικό μηχανισμό γρήγορης απασφάλισης, ενώ προσφέρεται σε μαύρο χρώμα με μπλε φινίρισμα και ανακλαστικές λωρίδες. Η εσωτερική επένδυση είναι σε ανοιχτό μπλε χρώμα, φτιαγμένη από 100% πολυαμίδιο.

• Πλαϊνή μαλακή βαλίτσα Black Collection, μεγάλο μέγεθος. Χωρητικότητα: 15 λίτρα Διαστάσεις: 35×32×14cm
• Πλαϊνή μαλακή βαλίτσα Black Collection, μικρό μέγεθος. Χωρητικότητα: 10 λίτρα Διαστάσεις: 26×32×14cm

Σακίδιο μέσης Black Collection

Ιδανικό για ημερήσιες εξορμήσεις, χωράει το πορτοφόλι, τα κλειδιά, το κινητό και άλλα μικροαντικείμενα του αναβάτη. Ο κυρίως χώρος είναι αδιάβροχος χάρη στο περιμετρικό διπλό φερμουάρ δύο οδηγών και προστατεύει τα προσωπικά σας αντικείμενα από τη βροχή. Πέρα από τον κυρίως χώρο, το σακίδιο διαθέτει τρεις εξωτερικές τσέπες με φερμουάρ, μία πρόσθετη τσέπη με δίχτυ αριστερά και χειρολαβή. Στην πίσω πλευρά του, το συνθετικό ύφασμα 3D spacer εξασφαλίζει ιδανικό εξαερισμό. Το σακίδιο προσαρμόζεται τέλεια στη μέση χάρη στο ρυθμιζόμενο ιμάντα. Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό πολυεστερικό ύφασμα με επίστρωση θερμοπλαστικής πολυουρεθάνης TPU και διατίθεται αποκλειστικά σε μαύρο χρώμα.

Χωρητικότητα: 3 λίτρα Διαστάσεις: 18×20×11cm

Σακίδιο πλάτης (backpack) Black Collection, 30 L

Το υψηλής ποιότητας σακίδιο πλάτης Black Collection 30 L είναι ιδανικό για μεγαλύτερες εκδρομές με περισσότερες αποσκευές, προσφέροντας χώρο 25 έως 30 λίτρα. Ο κύριος εσωτερικός χώρος είναι μεγάλος και αδιάβροχος, χάρη στο υδατοστεγές κάλυμμα και τις ειδικές ραφές. Αδιάβροχα είναι και τα ελαστικά φερμουάρ. Ο κεντρικός χώρος διαθέτει θήκη ειδική για φορητό υπολογιστή 15 ιντσών και χωρίζεται σε δύο τμήματα. Το κάτω τμήμα έχει ανεξάρτητο άνοιγμα και μπορεί να μεγαλώσει ώστε να δέχεται κράνος μοτοσυκλέτας με μέγεθος έως 61. Τέσσερις υδατοστεγείς θήκες εξωτερικά και μία δικτυωτή τσέπη προσφέρουν πρόσθετο χώρο για μικροαντικείμενα. Επιπλέον ρουχισμός ή κάποιο αντικείμενο μπορούν να προσαρμοστούν εξωτερικά χάρη στους δύο ιμάντες με κλιπ ασφαλείας. Το σακίδιο πλάτης είναι φτιαγμένο από ανθεκτικό πολυεστερικό ύφασμα με επίστρωση TPU.

Διαθέτει ιμάντες ώμου με ρυθμιζόμενο μήκος και μαλακή επένδυση για σωστή κυκλοφορία αέρα, καθώς και χειρολαβές στο επάνω μέρος και μπροστά στις εξωτερικές τσέπες που το καθιστούν ιδιαίτερα πρακτικό στο ταξίδι. Ο ιμάντας για το στήθος είναι επίσης ρυθμιζόμενος. Στην αφαιρούμενη, ρυθμιζόμενη ζώνη μέσης μπορούν να προσαρμοστούν δύο τσέπες με φερμουάρ, για αντικείμενα πρώτης ανάγκης, όπως το κινητό. Το πίσω μέρος του σακιδίου είναι ανατομικά σχεδιασμένο ώστε να είναι άνετο ακόμη και μετά από πολύωρη χρήση. Στον εξοπλισμό του backpack υπάρχουν και δύο πρόσθετοι ιμάντες με κλιπ ασφαλείας για να προσαρμόζεται πάνω στη μοτοσυκλέτα. Το σακίδιο πλάτης Black Collection είναι σε μαύρο χρώμα με ανακλαστικά στοιχεία στους ιμάντες. Η εσωτερική επένδυση είναι φτιαγμένη από 100% συνθετικό πολυαμίδιο. Στις εξωτερικές τσέπες διακρίνονται ανακλαστικές επιγραφές BMW Motorrad.

Χωρητικότητα: 25-30 λίτρα

Σακίδιο πλάτης Black Collection, 20 L

Το υψηλής ποιότητας, πρακτικό αυτό σακίδιο πλάτης Black Collection 20 L έχει ιδανικές διαστάσεις για ημερήσιες εξορμήσεις αλλά και για καθημερινές μετακινήσεις από το σπίτι προς το χώρο εργασίας. Χάρη στον αδιάβροχο κυρίως χώρο με την ενσωματωμένη θήκη για φορητό υπολογιστή 15” είναι απόλυτα ασφαλές και στη βροχή. Στην πίσω πλευρά έχει ειδικά ανοίγματα για να κρύβονται οι ιμάντες ώμου. Πολύ πρακτικές είναι και οι δύο χειρολαβές, μία στο επάνω μέρος και μία μπροστά. Και οι τέσσερις εξωτερικές τσέπες, ανάμεσά τους και μία στο επάνω μέρος, είναι ανθεκτικές στη βροχή, διαθέτοντας ελαστικά φερμουάρ. Στο εσωτερικό της επάνω τσέπης υπάρχει πρακτική θήκη με διχτάκι. Χάρη στην ανατομική σχεδίαση και με βάρος μόλις 550gr, το σακίδιο παραμένει άνετο μετά από ώρες στην πλάτη. Διατίθεται αποκλειστικά σε μαύρο χρώμα με ανακλαστικό υλικό στους ιμάντες ώμου, στο επάνω μέρος και μπροστά. Η επιγραφή BMW Motorrad είναι χαρακτηριστική στη μπροστινή πλευρά. Η εσωτερική επένδυση είναι φτιαγμένη από πολυαμίδιο. Χωρητικότητα: 20 λίτρα, διαστάσεις: 40×30×16cm.

Για επισκόπηση της νέας συλλογής και της τρέχουσας γκάμας εξοπλισμού αναβατών της BMW Motorrad μπορείτε να δείτε εδώ.

Πηγή