Αναβάτης Φεβρουάριος 2022 – Μανώλης Γαβρίλης

Αναβάτης Φεβρουάριος 2022 – Μανώλης Γαβρίλης

Η σχέση μου με την μοτοσυκλέτα ξεκινάει από τα εφηβικά μου χρόνια, 16 χρονών απέκτησα το πρώτο μου μηχανάκι ένα  Sachs K50RL, από την στιγμή που ανέβηκα σε σέλα δεν κατέβηκα ποτέ μέχρι σήμερα μετά από 42 ολόκληρα χρόνια.

Στην 10ετία του 1980 άρχισαν οι πρώτες τουριστικές αναζητήσεις ειδικά όταν απέκτησα ένα ‘αξονάτο’ YAMAHA XZ 550 to 1986, με το οποίο πέρασα αξέχαστες τουριστικές περιπέτειες με αμέτρητα ταξίδια εντός Ελλάδος σε ένα τραγικό οδικό δίκτυο εκείνη την εποχή.

Ποτέ δεν μου άρεσαν τα προγραμματισμένα ταξίδια με συγκεκριμένες διαδρομές, ανέκαθεν ήμουν άνθρωπος της περιπλάνησης και του απροόπτου, όπως καταλαβαίνετε αυτό αυξάνει γεωμετρικά την περιπέτεια.

Στις αρχές της 10ετιας του 90 έγιναν και κάποια ταξίδια στο εξωτερικό και δυνάμωσε ακόμα η σχέση μου με την μοτοσυκλέτα.

‘Εχω αλλάξει πολλές μοτοσυκλέτες, πάντα Γιαπωνέζικες αλλά καμία δεν μου έδωσε αυτό το κάτι παραπάνω που ζητούσα, τολμώ να πω ότι όλες μου έδιναν ξαναζεσταμένο φαΐ, μέχρι πέρσι που έκανα την μεγάλη κίνηση και απόκτησα μια  BMW R1200GS Adventure του 2018 και άλλαξε όλη η κοσμοθεωρία που είχα όλα αυτά τα χρόνια για τις μοτοσυκλέτες.

Θεωρώ ότι δύσκολα θα κατέβω από την συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα, μαζί με αυτήν γνώρισα και τα παιδιά της λέσχης και αισθάνθηκα αμέσως την λέσχη σαν το σπίτι μου.

Σας ευχαριστώ όλους για την τιμή που μου κάνατε να συμμετέχω στην όμορφη παρέα σας.

Να είμαστε όλοι καλά και πάντα όρθιοι.

Μανώλης Γαβρίλης.