Το Λιμανάκι της Αμαρύνθου

Το Λιμανάκι της Αμαρύνθου

Το Λιμανάκι της Αμαρύνθου¨ (Εστιατόριο – Ψαροταβέρνα).

Μιαούλη, 34006 Αμάρυνθος (Βάθεια) Ευβοίας.

Τηλ.: 22290 36609, 6932 418209.

Web: www.limanaki-amarynthos.gr

E-mail: info@limanaki-amarynthos.gr

ΣΕΑ Καπανδριτίου – ¨ Το Λιμανάκι της Αμαρύνθου¨ : 71 χλμ.

Η ψαροταβέρνα το ΛΙΜΑΝΑΚΙ ΤΗΣ ΑΜΑΡΥΝΘΟΥ λειτουργεί από το 1986 , όταν ο πατέρας Κωνσταντίνος δημιούργησε έναν παραδοσιακό χώρο που απευθυνόταν στις οικογένειες της Αμαρύνθου. 

Με την πάροδο των χρόνων , ο χώρος αυτός πέρασε σε νεώτερες γενιές της οικογενείας και εξελίχθηκε σαν ένας από τους πιο δημοφιλείς για τους κατοίκους του τόπου , της Εύβοιας αλλά και των επισκεπτών του νησιού γενικότερα ….

Βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση από το κέντρο της Αμαρύνθου στην ωραιότερη , σύμφωνα με την κοινή γνώμη , περιοχή κοντά στο λιμάνι πάνω στην θάλασσα και μακριά από τον θόρυβο και τους ρύπους των αυτοκίνητων.
Η περιοχή του λιμανιού είναι ένας τόπος που επιλέγεται από τους ντόπιους και όχι τυχαία , ως τόπος ψυχικής χαλάρωσης και ηρεμίας.
Ο συνδυασμός , θάλασσα και φεγγάρι , καθιστά την περιοχή του λιμανιού , ιδανικό προορισμό για ρομαντική βόλτα κάτω από την πανσέληνο , ειδικά κατά την καλοκαιρινή περίοδο .

Κι επειδή ένας περίπατος συνδυάζεται μοναδικά μ’ένα υπέροχο γεύμα , η ψαροταβέρνα το «ΛΙΜΑΝΑΚΙ ΤΗΣ ΑΜΑΡΥΝΘΟΥ» αποτελεί την μοναδική επιλογή.