Εκδήλωση BMW Riders Club Hellas 18/11/2023 – Θεσσαλονίκη (Μ.Ο.Θ.)

Εκδήλωση BMW Riders Club Hellas 18/11/2023 – Θεσσαλονίκη (Μ.Ο.Θ.)

Εκδήλωση BMW Riders Club Hellas 18/11/2023 Θεσσαλονίκη (Μ.Ο.Θ.)

 

Με επιτυχία στέφθηκε η Εκδήλωση του BMW Riders Club Hellas η οποία έλαβε χώρα στο Εντευκτήριο του αγαπημένου Μοτοσυκλετιστικού Ομίλου Θεσσαλονίκης Μ.Ο.Θ., που με την θερμή φιλοξενία του και την αμέριστη βοήθειά του, συνέβαλε στην υλοποίηση της συνάντησης αυτής του Προέδρου Δ.Σ. κ. Σπύρου Καψοκαβάδη και του Υπεύθυνου Εκδρομικού κ. Γιώργου Κατσίρου, με τα Μέλη και Φίλους της Λέσχης μας.

Ο σκοπός της επίσκεψης αυτής ήταν η γνωριμία, η ανταλλαγή απόψεων / προτάσεων και η συσπείρωση αυτών.

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν τη μέχρι σήμερα προσφορά και προσπάθεια του αγαπητού και ενεργού Μέλους μας, κ. Μιχάλη Διαμαντίδη, ανακοινώνουμε ότι θα εκπροσωπεί επισήμως τη Λέσχη μας, στη Βόρειο Ελλάδα.

Με δική του και μόνο πρωτοβουλία, δημιουργήθηκε η ιδιωτική κλειστή Ομάδα: BMW Riders Club Hellas North, με αποκλειστική διαχείριση από τον ίδιο τον οποίο συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στο έργο του.

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή, παρευρέθηκαν Μέλη και Φίλοι της Λέσχης μας, Το Δ.Σ. και Μέλη του Μ.Ο.Θ. και ο Αντιπρόσωπος Βορείου Ελλάδος της ΒΕΛΜΑΡ BMW Motorrad Hellas, τον οποίο και ευχαριστούμε πολύ.

Επίσης, ευχαριστούμε θερμά για άλλη μια φορά τον Μοτοσυκλετιστικό Όμιλο Θεσσαλονίκης (Μ.Ο.Θ.) και τα Μέλη του για τη φιλοξενία και κυρίως την ¨ψυχή¨ του Ομίλου και Πρόεδρο, κα. Κατερίνα Πεντίδου.

 

Για το Δ.Σ. της Λέσχης,

 

Σπυρίδων Δ. Καψοκαβάδης                                                       Γεώργιος Κατσίρος

          Πρόεδρος                                                                        Υπεύθυνος Εκδρομικού

                   It’s our DNA

 

Πατήστε εδώ για να δείτε τις φωτογραφίες