Βασίλης Μπούδρος – Τερμάτισε στην δυσκολότερη κατηγορία του Dakar 2024!

Βασίλης Μπούδρος – Τερμάτισε στην δυσκολότερη κατηγορία του Dakar 2024!

Βασίλης Μπούδρος – Τερμάτισε στην δυσκολότερη κατηγορία του Dakar 2024!

Έβαλε στόχο και τον πέτυχε, ο Βασίλης Μπούδρος, για 2η φορά στο Dakar τερματίζοντας επιτυχώς και μάλιστα στην δυσκολότερη των κατηγοριών, την Originals by Motul.

Ο Έλληνας αναβάτης που μας έκανε περήφανους στην Σαουδική Αραβία, Βασίλης Μπούδρος, πήρε επιτυχώς την σημαία τερματισμού στο Dakar 2024, ολοκληρώνοντας την αγωνιστική του περιπέτεια η οποία είχε αρκετές δυσκολίες, αλλά αίσιο τέλος, ειδικά για τα δεδομένα του αγώνα Dakar. Ο Βασίλης τερμάτισε πριν λίγη ώρα, ενώ με βάση τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, κατατάσσεται στην 17η θέση της κατηγορίας του.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Βασίλης συμμετείχε στην κατηγορία Originals bu Motul, την δυσκολότερη κατηγορία του αγώνα στην οποία οι συμμετέχοντες δεν έχουν καμία βοήθεια, άρα πρέπει να κάνουν τις επισκευές, αλλά και το στήσιμο-κατέβασμα της σκηνής τους μόνοι τους!

Ο Βασίλης, μάλιστα, δεν είχε και τον ευκολότερο αγώνα, καθώς κατά την διάρκεια του 48ωρου Marathon Stage, είχε πτώση η οποία τον ανάγκασε σε εκτενείς επισκευές στην μοτοσυκλέτα του, αλλά και του προκάλεσε κάταγμα στον παραμέσο του αριστερού χεριού, ενώ γλίτωσε την εγκατάλειψη σε τουλάχιστουν 3 περιπτώσεις κατά την διάρκεια του ράλι. Παρ’ όλα αυτά, ο Βασίλης δεν παράτησε την προσπάθεια και προσέθεσε έναν ακόμα τερματισμό, στο παλμαρέ του. Τα συγχαρητήρια μας!

Οι χορηγοί του Βασίλη Μπούδρου:

DNA High Performance Filters
Wheel City
Husqvarna Motorcycles Hellas
Motodirect
Makan Trt
Α.ΜΟΤ.Ο.Ε.  (ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ)
ECO GREEN AUTO
Οπτικά Λάσκαρη
Enduro Greece
Protypo Rafina Fitness Club
Motul Greece

 

ΠΗΓΗ